ANMELD SKADE

For hurtigere at kunne behandle din skade anbefaler vi at du anmelder skaden online.

Dette gør du ved at klikke i den grønne menu til højre.

Drejer skaden sig om en privat forsikring anbefaler vi, at du logger ind på 'Mine sider' med dit NEM ID.


Når du logger på 'Mine sider' har du mulighed for at uploade dokumenter som fx regninger og billeder sammen med skadeanmeldelsen. Herefter får du en bekræftelse med angivelse af et skadenr., som du kan bruge, hvis du efterfølgende retter henvendelse til os. 

Hvis ikke du kan finde en passende kategori at anmelde din skade under eller har spørgsmål i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte hovedkontoret på 43 71 17 77 eller pr. e-mail gaf@garfors.dk.

 

 

Akut hjælp

Det kan ske, at du får brug for hjælp til en akut skade uden for åbningstiden.

Vores samarbejdspartnere er klar til at hjælpe dig videre. Klik her for kontaktinfo

Værd at vide om forsikringssvindel

En forsikringsaftale bygger på gensidig tillid mellem kunde og forsikringsselskab. I Gartnernes Forsikring har vi tillid til de kunder og skadelidte, der anmelder en skade. Tilsvarende forventer vi, at kunder og skadelidte afgiver korrekte og tilstrækkelige oplysninger til os.

Gartnernes Forsikring accepterer ikke forsikringssvindel. Vi finder det ikke rimeligt, at ærlige kunder skal betale for erstatninger til uærlige kunder og skadelidte, der begår forsikringssvindel.

Hvis vi under den almindelige sagsbehandling får mistanke om forsøg på forsikringssvindel, kan vi iværksætte en nærmere undersøgelse. Vi anvender de nødvendige menneskelige og tekniske ressourcer til at afdække den svindel, der rammer vores selskab. Vores undersøgelser står i rimeligt forhold til omfanget af den formodede svindel.

Vi handler ud fra forsikringsbranchens etiske kodeks og overholder de regler, der følger af dansk ret.

Se forsikringsbranchens kodeks her: http://admin.forsikringogpension.dk/temaer/forsikringssvindel/Documents/Kodeks%20februar%202016.pdf

Du kan læse mere om opdaget forsikringssvindel i Danmark i denne rapport for 2018.    

Søg på Gartnernes Forsikring GS