FORSIKRINGER TIL ERHVERV

Vi har tegnet forsikringer siden 1908, så vi er ikke helt grønne. Lad os hjælpe dig med at forsikre alt det, du holder af. Uanset hvilke behov din virksomhed har, kan vi helt sikkert også hjælpe dig med en forsikringsløsning, der matcher netop dit erhverv og din virksomheds behov. Læs mere om vores forsikringer her på siden - og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning.

Nedenfor kan du se vores forsikringer til erhverv. Har du gartneri, har vi samlet de forsikringer, som er særligt relevante for dig på siden her.

NYT! Fem højaktuelle erhvervsforsikringer via Risk Point

Som noget nyt kan vi i samarbejde med RiskPoint tilbyde din virksomhed en række ekstra forsikringer, som er aldeles højaktuelle og derfor også kan være relevante for dig.

Disse forsikringer formidles af Gartnernes Forsikring men tegnes hos Risk Point A/S. Her er tale om en række specialiserede forsikringer, som er designet til at imødegå nogle af de risici, som også er aktuelle at forholde sig til i en moderne virksomhed.

VI ER HER FOR DIG

Den personlige betjening ligger os meget på sinde, og det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder hos os.
Som erhvervskunde hos Gartnernes Forsikring får du derfor din egen personlige rådgiver, som er din kontaktperson, når du har brug for hjælp til dine erhvervsforsikringer.
Nedenfor kan du møde vores forsikringsrådgivere.

Henrik Nygaard

Henrik Nygaard er Eksam. assurandør og er ansvarlig for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder i Midt-, Nordsjælland og Kbh.,...

PositionPosition Exam. assurandør
PhonePhone +45 43340091
CellphoneCellphone +45 20223520
Arrow-rightArrow-right
Lars Bak

Lars Bak er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Sydsjælland og øerne, nærmere...

PositionPosition Exam. assurandør
PhonePhone +45 43340012
CellphoneCellphone +45 40431777
Arrow-rightArrow-right
Brian Hansen

Brian Hansen er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Fyn.

PositionPosition Exam. assurandør
CellphoneCellphone +45 24483002
Arrow-rightArrow-right
Har i dag haft besøg af Brian fra Gartnernes Forsikring. Jeg har aldrig oplevet så god en service og rådgivning. Jeg kan kun anbefale deres produkter, priser og medarbejdere.
Nikolaj Kallesøe
Sitemap
CloseClose