FORSIKRINGER TIL ERHVERV

Vi har tegnet forsikringer siden 1908, så vi er ikke helt grønne. Lad os hjælpe dig med at forsikre alt det, du holder af. Uanset hvilke behov din virksomhed har, kan vi helt sikkert også hjælpe dig med en forsikringsløsning, der matcher netop dit erhverv og din virksomheds behov. Læs mere om vores forsikringer her på siden - og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning.

Nedenfor kan du se vores forsikringer til erhverv. Har du gartneri, har vi samlet de forsikringer, som er særligt relevante for dig på siden her.

Vi har haft alle forsikringer hos Gartnernes Forsikring i over 15 år, og vi har ikke haft grund til at overveje at skifte til anden forsikring overhovedet. Seriøs og behagelig kundebehandling, aldrig problemer vedr. dækning af skader. Og så er de konkurrencedygtige på priserne.
Anders Meier - 5 stjerner på Trustpilot d. 24. oktober 2019

VI ER HER FOR DIG

Den personlige betjening ligger os meget på sinde, og det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder hos os.
Som erhvervskunde hos Gartnernes Forsikring får du derfor din egen personlige rådgiver, som er din kontaktperson, når du har brug for hjælp til dine erhvervsforsikringer.
Nedenfor kan du møde vores forsikringsrådgivere.

Lars Bak

Lars Bak er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Sydsjælland og øerne, nærmere...

Position Exam. assurandør
Phone +45 43340012
Cellphone +45 40431777
Arrow-right
Brian Hansen

Brian Hansen er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Fyn.

Position Exam. assurandør
Cellphone +45 24483002
Arrow-right
Bo Rasmussen

Bo Rasmussen er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat- og erhvervskunder i det midtjyske, nærmere bestemt postnr....

Position Exam. assurandør
Phone +45 43340007
Cellphone +45 40405152
Arrow-right
Sitemap
Close