Bilforsikring

Færdselsloven kræver, at en bil skal ansvarsforsikres. Den lovpligtige ansvarsforsikring kan suppleres med en fuld kaskoforsikring. Udover biler forsikrer vi fx campingvogne, knallerter mv. samt kørende arbejdsredskaber til privat brug. 

Vores Bilforsikring er en forsikring med et helt nyt bonussystem.  

Forsikringen har 8 pristrin. Nye bilister starter på trin 0. Efter et års skadefri kørsel medfører det, at du rykker et trin frem til et billigere trin. Oplever du en skade, bliver du dog stående et år ekstra på samme trin. Elitetrinnet - trin 8 er det billigste pristrin. 

Hvad dækker forsikringen

Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker skade, der forvoldes på andre personer eller andres ting ved færdselsuheld. Der dækkes med de til enhver tid gældende summer i færdselsloven. 

Kaskoforsikringen dækker skader på bilen ved påkørsel, brand, tyveri m.m. Endvidere er kaskoforsikringen for de fleste køretøjer udvidet med en retshjælpsforsikring samt en redningsforsikring i udlandet (SOS-dækning). Kaskoforsikringen har en obligatorisk selvrisiko på kr. 1.000. Denne kan forhøjes mod rabat i præmien. 

Dine dækninger og selvrisikoen fremgår af din police.

Vejhjælp - en valgfri tillægsdækning

Vi tilbyder vejhjælp, som tillægsdækning til bilforsikringen for personbil og varebil, der udelukkende anvendes til privat kørsel (maks. totalvægt 3.500 kg) – dette inkluderer papegøjepladebiler, som er indregistreret til CPR-nummer samt til motorcykel og trailer/campingvogn. Læs mere om den valgfrie tillægsdækning her.

Tilvalg der gør din dækning endnu bedre

Ved tilvalgsdækningen Selvrisikoforsikring opkræves der ikke selvrisiko ved følgende skader:

  • Skade som følge af brand, eksplosion og lynnedslag. 
  • Skade som følge af tyveri og røveri. Skade ved nedstyrtning af genstande på bilen. 
  • Skade som følge af hagl.   
  • Skade ved påkørsel af større vilde dyr.
  • Skade, der kun sker på bilens lygter, spejle og ruder. Dog er der halv selvrisiko hvis forruden skal udskiftes. Denne halve selvrisiko kan dog også frakøbes. 

Tilvalg: Ung fører og Førerforsikring      

  • Ung fører: Hjemmeboende børn optjener anciennitet.
  • Førerforsikring: Forsikringen dækker føreren af den forsikrede bil.

 

 

Rødt kort:

Du har mulighed for at betjene dig selv og udfylde det røde kort direkte på SOS's hjemmeside og printe med det samme. Benyt efterfølgende link for at komme til SOS's hjemmeside, vælg fanen Rødt Kort og benyt online udfyldning af rødt kort. Klik her: 

https://www.sos.eu/da/privat

 

 

 

 

Rødt kort til telefonen

Hent det røde kort som application til Iphone eller Android på SOS's hjemmeside.

Klik på SOS's logo for at komme til siden.

Grønt kort:

Det Grønne Kort er en legitimation over for andre landes myndigheder og et bevis på, at bilens ansvarsforsikring er betalt og dækker efter det pågældende lands lovgivning.
I mange europæiske lande er det grønne kort i princippet ikke længere nødvendigt at medbringe, men det er vores erfaring at mange af vores kunder føler sig tryggere på turen hvis de under alle omstændigheder medbringer kortet.

 

 

Grønt kort

- skal ikke bruges i de 27 EU-lande samt Andorra, Island, Kroatien, Norge og Schweiz. Det er køretøjets nummerplade, der er afgørende for, om der er lovpligtig ansvarsforsikring!

 -  Vi anbefaler stadig at vores kunder medbringer det grønne kort i de 10 nye medlemslande i Østeuropa: Bulgarien, Tjekkiet, Estland, Ungarn, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovakiet og Slovenien. 

Klik på DFIM's logo  herunder for at læse mere om det grønne kort.

Hent produktblad her

Andre motorkøretøjer til privat brug:

Hent produktblad

Klik på billedet for at hente produktbladet til denne forsikring (åbnes i Adobe Reader).

 

 

Søg på Gartnernes Forsikring GS