Hvem er Gartnernes Forsikring?

Gartnernes Forsikring GS hører til blandt de ældste forsikringsselskaber i Danmark. Selskabet er grundlagt af de danske gartnere i 1908 som et kundeejet selskab. - Vi er stadigvæk et kundeejet selskab, så der er ingen aktionærer, som skal tilgodeses. I de første mange år tegnede selskabet udelukkende forsikringer til gartneri- og andet jordbrugserhverv. Vores forretningsområde er dog siden blevet udvidet, og i dag tilbyder selskabet alle former for forsikringer – også til private – vi dækker hele familiens forsikringsbehov. – Vi tegner også liv og pension i samarbejde med AP Pension – så vi er et såkaldt ”full service” forsikringsselskab.

Kunden er hovedpersonen!

Hos os er kunden hovedpersonen. Vi lægger vægt på en personlig kunderådgivning og service over hele landet – for såvel erhvervs- som privatkunder. Hver kunde har hos os sin egen kundebetjener! – Og i samarbejde med kunden sikres den bedste rådgivning og dækning af de aktuelle og nødvendige forsikringsbehov.

Vi er landsdækkende!

Vores hovedkontor ligger centralt. Vi bor i Høje Taastrup på Struergade 24, 2630 Taastrup – lige uden for hovedstaden og centralt i Øresundsregionen. Herudover yder vores landsdækkende assurandører kundeservice fra lokale hjemmekontorer, – så vi er altid tilgængelige og tæt på kunderne!

Velkommen i Gartnernes Forsikring!

Søg på Gartnernes Forsikring GS