Bestil rødt og grønt kort

Har du en kaskoforsikring til et eller flere køretøjer, giver det adgang til hjælp i udlandet fra SOS i henhold til det røde korts dækning.

Bemærk at ekspeditionstiden hos os er ca. 3 hverdage, men du har mulighed for selvbetjening.

 

Felter markeret med skal udfyldes

 Fulde navn:
 Adresse:
 Postnr.:
 By:
Telefonnr.:
Mobilnr.:
E-mail:
Afkryds hvilke kort du ønsker tilsendt:
 Bil 1 - reg.nr.:
Bil 2 - regnr.:
 Rejsen går til:

Print rødt kort

Du har mulighed for at betjene dig selv og udfylde det røde kort direkte på SOS's hjemmeside og printe med det samme. Benyt efterfølgende link for at komme til SOS's hjemmeside, vælg fanen Rødt Kort og benyt online udfyldning af rødt kort. Klik her: 

https://www.sos.eu/da/privat

 

 

 

 

Rødt kort til telefonen

Hent det røde kort som application til Iphone eller Android på SOS's hjemmeside.

Klik på SOS's logo for at komme til siden.

Grønt kort:

Det Grønne Kort er en legitimation over for andre landes myndigheder og et bevis på, at bilens ansvarsforsikring er betalt og dækker efter det pågældende lands lovgivning.
I mange europæiske lande er det grønne kort i princippet ikke længere nødvendigt at medbringe, men det er vores erfaring at mange af vores kunder føler sig tryggere på turen hvis de under alle omstændigheder medbringer kortet.

 

 

Grønt kort

- skal ikke bruges i de 27 EU-lande samt Andorra, Island, Kroatien, Norge og Schweiz. Det er køretøjets nummerplade, der er afgørende for, om der er lovpligtig ansvarsforsikring!

 -  Vi anbefaler stadig at vores kunder medbringer det grønne kort i de 10 nye medlemslande i Østeuropa: Bulgarien, Tjekkiet, Estland, Ungarn, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovakiet og Slovenien. 

Klik på DFIM's logo  herunder for at læse mere om det grønne kort.

Søg på Gartnernes Forsikring GS