Helkundefordele

Hos os har du mulighed for at opnå helkundefordele med samlerabat som er på 5 eller 10 pct., hvis du som minimum har tegnet 1 Familieforsikring og i alt 2 eller flere forsikringer. :

  • 5 pct. samlerabat ved mindst 2 forsikringer 

         Hvis du udover Familieforsikringen har tegnet enten

         Privat Ulykke-, Ny Bilforsikring, Hus- eller Fritidshusforsikring. 

  • 10 pct. samlerabat ved mindst 3 forsikringer

         Hvis du udover Familieforsikringen har tegnet mindst 2 yderligere

         forskellige forsikringer: Privat Ulykke-, Ny Bilforsikring, Hus- eller Fritidshusforsikring.  

Du får samme rabat på dine øvrige forsikringer - fx Familiens Dyreforsikring, ATV-/Motocrossforsikring samt Vejhjælp og Årsrejseforsikring (dog ikke entrepriseforsikring samt øvrige motorkøretøjsforsikringer så som Motorcykel, Campingvogn, Knallert, Varebil Lastbil, Arbejdsmaskiner og Traktorer).

Rabatten gælder kun, hvis forsikringerne er forskellige. 

 

 

 

NemKonto

Selskabet foretager udbetalinger til din personlige NemKonto. Dette vil gælde for langt de fleste, men i en kortere overgangsperiode vil enkelte af vores kunder dog stadig få udbetalt beløb via checks.

 

 

Post i E-Boks

I Gartnernes Forsikring er du automatisk tilmeldt post i e-Boks, og du vil derfor modtage forsikringsoversigter, policer, opkrævninger, rykkere mv. fra os i din e-Boks. Enkelte dokumenter kan vi stadig kun sende med almindelig post, men vi arbejder på at kunne sende endnu flere dokumenter til e-Boks. Du vil derfor i en periode modtage dokumenter både med almindelig post og i din e-Boks.

Søg på Gartnernes Forsikring GS