FORSIKRINGER TIL PRIVATE

Vi har tegnet forsikringer siden 1908, så vi er ikke helt grønne. Lad os hjælpe dig med at forsikre alt det, du holder af. Uanset hvor du er i livet, kan vi helt sikkert også hjælpe dig med en forsikringsløsning, der matcher dine personlige behov. Læs mere om vores privatforsikringer her på siden - og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning.

Nedenfor kan du se alle vores forsikringer til private.

VI ER HER FOR DIG

Den personlige betjening ligger os meget på sinde, og det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder hos os.
Som privatkunde hos Gartnernes Forsikring får du derfor din egen personlige rådgiver, som er din kontaktperson, når du har brug for hjælp til dine forsikringer.
Nedenfor kan du møde vores forsikringsrådgivere.

Henrik Nygaard

Henrik Nygaard er Eksam. assurandør og er ansvarlig for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder i Midt-, Nordsjælland og Kbh.,...

PositionPosition Exam. assurandør
PhonePhone +45 43340091
CellphoneCellphone +45 20223520
Arrow-rightArrow-right
Lars Bak

Lars Bak er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Sydsjælland og øerne, nærmere...

PositionPosition Exam. assurandør
PhonePhone +45 43340012
CellphoneCellphone +45 40431777
Arrow-rightArrow-right
Brian Hansen

Brian Hansen er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Fyn.

PositionPosition Exam. assurandør
CellphoneCellphone +45 24483002
Arrow-rightArrow-right
Har i dag haft besøg af Brian fra Gartnernes Forsikring. Jeg har aldrig oplevet så god en service og rådgivning. Jeg kan kun anbefale deres produkter, priser og medarbejdere.
Nikolaj Kallesøe

Tegn flere forsikringer & få flere fordele!

Tegner du flere forsikringer hos os, kan du opnå ekstra fordele i form af samlerabatter på dine privatforsikringer. Faktisk kan du få helt op til 10% i samlerabat, hvis du har tegnet mindst 3 forskellige privatforsikringer hos os. Grundlæggende er vores fordelssystem som følger:

5% samlerabat ved mindst 2 privatforsikringer (Hvis du tegner en Familieforsikring og derudover en af følgende forsikringer: Privat Ulykke-, Ny Bilforsikring, Hus- eller Fritidshusforsikring).

10% samlerabat ved mindst 3 privatforsikringer (Hvis du tegner en Familieforsikring og derudover mindst to af følgende forsikringer: Privat Ulykke-, Ny Bilforsikring, Hus- eller Fritidshusforsikring).

Tegner du forsikringer udover ovennævnte, får du samme rabat på disse, f.eks. Familiens Dyreforsikring, ATV-/Motocrossforsikring samt Vejhjælp og Årsrejseforsikring (dog undtaget entrepriseforsikring samt øvrige motorkøretøjsforsikringer såsom Motorcykel, Campingvogn, Knallert, Varebil Lastbil, Arbejdsmaskiner og Traktorer).

Rabatten gælder kun, hvis forsikringerne er forskellige.

Sitemap
CloseClose