Kattesygeforsikring

Du kan også forsikre din kat i Gartnernes Forsikring  Katten har i årtusinder været et nyttedyr i vores bolig og samtidig har tamkatten været et kæledyr for os mennesker. Katten er selvstændig – har personlighed – ”er sin egen” – men den binder sig også tæt til familiens medlemmer. – Katten gengælder altid vores gode behandling og omsorg med et varmt personligt selskab - en spinden og rejst hale. Men vi har som katteejere også mange pligter – udover husly, mad og drikke skal vi sikre, at katten har et godt liv. 

Vi tilbyder derfor, at du i Gartnernes Forsikring nu kan tegne en kattesygeforsikring, der giver dig ekstra tryghed som katteejer, når uheldet er ude. - Et gammelt mundheld siger, at ”katten har ni liv”; men virkeligheden er desværre ofte anderledes – for din kat kan ligesom alle andre katte uanset race - blive syg eller komme til skade. For alle sunde og raske katte over 8 uger og yngre end 7 år - kan du tegne en sygeforsikring hos os. Katten skal være vaccineret mod kattesyge og influenza samt være kastreret eller steriliseret. For katte over 5 år gælder tillige, at du skal vedlægge en sundhedsattest fra din dyrlæge. Attesten må ikke være over 14 dage gammel. Forsikringen er en tilskudsordning til dækning af nødvendige dyrlægeudgifter i forbindelse med sygdom og tilskadekomst.

Der ydes et 80 pct. tilskud efter fratræk af selvrisiko på kr. 806,- pr. diagnose, pr. behandlingsperiode (= 60 dage).  Kattesygeforsikringen dækker maksimalt kr. 16.127,- pr. år. Den årlige præmie er  i 2019 kr. 941,-. – Dog dækker forsikringen maksimalt kr. 8063- pr. forsikringsår for udgifter til guldimplantat i led, øjen- og kæbeoperation/lidelser. 

Forsikringsbetingelser

De fuldstændige dækninger m.m. fremgår af vores forsikringsbetingelser, som du kan se her 

Hent produktblad her

Søg på Gartnernes Forsikring GS