Erhvervs- og produktansvarsforsikring

Selv den mest professionelle kan komme galt afsted. Det sker desværre, at der bliver rejst erstatningskrav mod virksomheder - berettiget eller uberettiget - pga. menneskelige fejl. Ligeledes kan du som virksomhed blive holdt erstatningspligtig for skader, som dine produkter forvolder, hvis de f.eks. har været defekte eller sikkerheden ikke har været i orden.

Hos Gartnernes Forsikring tilbyder vi dig derfor en kombineret Erhvervs- og Produktansvarsforsikring, som omfatter erhvervsansvar, forureningsansvar og produktansvar, og som desuden kan udvides med en række mere specielle ansvarsdækninger, som er tilpasset din virksomheds behov.

Erhvervs- og produktansvarsforsikring

Hvad dækker forsikringen?


Erhvervsansvar
Erhvervsansvarsforsikringen dækker ansvar for skader, som virksomhedens ledelse eller medarbejdere forvolder på personer eller ting ved uagtsomme handlinger under udførelse af deres arbejde. Forsikringen indeholder desuden en dækning for virksomhedens ansvar ved pludselig forurening.

Forsikringen kan udvides med mere specielle ansvarsdækninger, som er særligt målrettet virksomhedens art.

Produktansvar
Hvis din virksomheds leverede produkter f.eks. er defekte, eller hvis de på anden vis ikke giver brugeren den sikkerhed, man kan forvente ved normal anvendelse, kan din virksomhed blive erstatningsansvarlig for de skader, som produktet forvolder. Leverede produkter kan være produkter, der fremstilles i virksomheden eller importerede produkter, som virksomheden videresælger. I disse tilfælde dækker produktansvarsforsikringen.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om Gartnernes Erhvervs- og produktansvarsforsikring, kan du hente vores produktblad nedenfor.
I din police kan du til enhver tid se dine specifikke dækninger.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser fremsendes med policen.
Du kan også til enhver tid rekvirere forsikringsbetingelser hos Gartnernes Forsikrings hovedkontor.

Vi er her for dig...

Den personlige betjening ligger os meget på sinde, og det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder hos os.
Som erhvervskunde hos Gartnernes Forsikring har du din egen personlige rådgiver, som kan vejlede dig omkring forsikring af dit erhverv.

Lars Bak

Lars Bak er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Sydsjælland og øerne, nærmere...

Position Exam. assurandør
Phone +45 43340012
Cellphone +45 40431777
Arrow-right
Brian Hansen

Brian Hansen er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Fyn.

Position Exam. assurandør
Cellphone +45 24483002
Arrow-right
Sitemap
Close