Forsikring helt nede på jorden

Gartnernes Forsikring er også for dig. Vi er et kundeejet forsikringsselskab med begge ben på jorden og et stort grønt hjerte. Hos os får du forsikringer i øjenhøjde, en fair pris og professionel rådgivning.

Vi går ikke så meget op i, hvad du arbejder med, eller hvor du kommer fra – og er du lidt ”grøn”, er det også helt ok. Vi er her for dig hele vejen – også hvis uheldet er ude.

Hos os er du en del af et fællesskab. At være del af et kundeejet selskab betyder nemlig, at du – og alle vores andre kunder – hver især ejer en lille smule af os. Det betyder, at alt overskud går til at udvikle selskabet og gøre vores forsikringer, priser og service endnu bedre – til gavn for alle.

Vi er ikke større end, at vi altid har tid til dig. Om du ringer til os, skriver eller får besøg af din forsikringsrådgiver, bliver du mødt af mennesker, der interesserer sig for dig og taler i et sprog, du forstår. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i dig, og sammen finder vi den forsikringsløsning, som matcher dine behov bedst.

Uanset om du har fingrene helt nede i muldjorden, eller du foretrækker dine grøntsager grydeklar, så vil vi gøre vores til, at du føler dig godt tilpas som kunde hos os. Hos Gartnernes Forsikring er alle kunder nemlig noget ganske særligt.

Vi er her for dig. Det har vi faktisk været i over 100 år.

Gartnernes Forsikring
Forsikring helt nede på jorden – siden 1908

Sitemap