En familieforsikring sikrer jeres værdier og giver jer ekstra tryghed i hverdagen

Hos os kalder vi indboforsikringen for en familieforsikring - fordi den ikke bare sikrer din families værdier ved f.eks. brand og tyveri, men også indeholder en række ekstra forsikringer, som giver dig og din familie ekstra tryghed i hverdagen. Vi tilbyder desuden en række tilvalgsdækninger, så du kan tilpasse forsikringen din families behov.

Dét er inklusiv i din familieforsikring

 • Indboforsikring for hele familien*
 • Privat ansvars- & retshjælpsforsikring
 • Psykologisk krisehjælp
 • ID-sikring - mod identitetstyveri
 • Cykeldækning op til 31.659 kr. pr. cykel pr. skade
 • Bagageforsikring
 • Ved flytning dækkes 3 mdr. på begge adresser

*Læs mere om hvem, hvad og hvor meget vores familieforsikring dækker nedenfor.

Tilvalg - tilpas din familieforsikring til din families behov

 • Rejseforsikring – Rejs i hele Verden i op til 60 dage
 • Afbestillingsforsikring & skirejsedækning
 • Udvidet cykeldækning - inkl. dæk, fælge & afmonteret tilbehør
 • Elektronikforsikring
 • Pludselig skade
 • Glas & sanitet

Du kan læse om alle tilvalgsdækninger i betingelserne for vores familieforsikring eller se mere om vores mest populære tilvalg nedenfor.

Familieforsikring dækning

Det dækker din familieforsikring

Din familieforsikring dækker hele familien, dvs. alle i din husstand, herunder ægtefælle/samlever og jeres børn. Det gælder også delebørn under 18, når de er hos jer, og udeboende børn under 18. Familieforsikringen dækker desuden fastboende hushjælp og ægtefælle/samlever i plejebolig.

Indboforsikring
Din familieforsikring er først og fremmest en indboforsikring, som dækker din families indbo ved f.eks. brand, vandskade eller indbrud – eller hvis du bliver udsat for tyveri eller hærværk.

Din indboforsikring dækker dit almindelige indbo, men f.eks. også:

 • Cykler – op til 31.659 kr. pr. cykel pr. skade - mulighed for at udvide summen
 • Småbåde, herunder kanoer, kajakker, wind-/kitesurfere og SUP-boards
 • El-skade på robotplæneklipper inkl. ladestation
 • Gravstedsdækning – tyveri, hærværk el. brand
 • Bagageforsikring

Din familieforsikring er mere end bare end indboforsikring
Udover indboforsikringen indeholder din familieforsikring en lang række andre dækninger, som kan hjælpe din familie i forskellige situationer. Inklusiv i din familieforsikring er bl.a.:

 • Privat ansvarsforsikring
 • Retshjælpsforsikring
 • Psykologisk krisehjælp
 • ID-sikring mod identitetstyveri
 • Hjælp til redning, oprydning og flytning

Du kan se alle dækninger og detaljer, herunder standard dækningssummer, i betingelserne for vores familieforsikring.

Vil du vide mere om dækninger og tilvalgsmuligheder?

Hvis du gerne vil vide mere om Gartnernes familieforsikring og de forskellige tilvalgsmuligheder, kan du hente vores produktblade nedenfor. Produktbladene giver dig et nemt og overskueligt overblik over, hvad forsikringerne dækker, hvad de ikke dækker osv. I din police kan du til enhver tid se, hvilke specifikke dækninger og evt. tilvalgsdækninger, du har.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forsikringsbetingelser for familieforsikring

Du kan hente betingelser for vores familieforsikring her. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Har du hobby-biavl?

Har du hobbybiavl er vores Mini Biavlsforsikring måske noget for dig

I samarbejde med Danmarks Biavlerforening tilbyder vi som en del af vores familieforsikring en Mini Biavlsforsikring målrettet hobbybiavl.

Mini Biavlsforsikringen er et eksklusivt og gratis tilbud til medlemmer af Danmarks Biavlerforening.

Dækning af særlige genstande & værdier

Hvis du har designmøbler, designlamper eller særlige værdigenstande i hjemmet, som f.eks. guld, sølv, smykker el. lign., er disse dækket af indboforsikringen med 10% af den valgte forsikringssum. Du har mulighed for at udvide denne sum.

Her kan du se den gældende oversigt over betegnelsen designmøbler og designlamper for Gartnernes familieforsikring:

Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Børge Mogensen, Charles & Ray Eames, Erik Jørgensen, Finn Juhl, Hans J. Wegner, Piet Hein, Poul Henningsen, Poul Kjærholm, Poul M. Volther, Verner Panton

Tidligere versioner af forsikringsbetingelser for familieforsikring

Har du haft forsikringer hos i en længere periode, kan du være omfattet af tidligere versioner af forsikringsbetingelser for vores familieforsikring og årsrejseforsikring. Nedenfor kan du hente de tidligere versioner af betingelserne. Der kan være forskelle i forhold til de dækninger, som er beskrevet ovenfor. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Ofte stillede spørgsmål om familieforsikring

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, som vi typisk bliver stillet omkring familieforsikring.

Hvad er en familieforsikring?

En familieforsikring er det samme som en indboforsikring. Familieforsikringen sikrer dig og din families ejendele i forbindelse med skader, som f.eks. brandskader, vandskader og lign., eller hvis du er udsat for tyveri eller hærværk. Men en familieforsikring er meget mere end bare en indboforsikring. Det er derfor, vi har valgt at kalde den en familieforsikring i stedet for en indboforsikring. Familieforsikringen kommer også din familie til undsætning i en lang række andre situationer. Din familieforsikring indeholder nemlig også retshjælp samt en privat ansvarsforsikring og en forsikring mod identitetstyveri. Du har også mulighed for at tilvælge en rejseforsikring til din familieforsikring, hvilket langt de fleste vælger at gøre. Du kan læse mere under ”Hvad dækker en familieforsikring”?.

Hvad dækker en familieforsikring?

Når du tegner en familieforsikring hos Gartnernes Forsikring får du flere forsikringer i én. Familieforsikringen dækker nemlig ikke kun familiens ejendele, men har også række ekstra dækninger.
For det første får du en privat ansvarsforsikring med i din familieforsikring. Ansvarsforsikringen sikrer dig og din familie imod et evt. erstatningsansvar, hvis I er skyld i skader på andre personer og deres ejendele. Dernæst indeholder din familieforsikring også en retshjælpsforsikring, der dækker sagsomkostninger i forbindelse med visse civile retstvister. Forsikringen dækker desuden psykologisk krisehjælp samt redning, oprydning og flytning.
Som en del af din familieforsikring hos Gartnernes Forsikring får du også en ID-sikring, altså en forsikring mod identitetstyveri. ID-sikringen kan både hjælpe med forebygge og opdage et eventuelt identitetstyveri, men også med at begrænse omfanget og konsekvenserne, hvis du er så uheldig at blive udsat for identitetstyveri.
Sidst men ikke mindst indeholder din familieforsikring også en bagageforsikring. Mister du eller et familiemedlem en kuffert eller bliver den beskadiget under transporten, er jeres ejendele således også forsikret under familieforsikringen i den situation.
Udover alle disse standarddækninger, som er inklusiv i din familieforsikring, kan du også tilvælge en række andre dækninger efter behov. Bl.a. har du mulighed for at tilvælge en rejseforsikring, der dækker dig og din familie, når I rejser i hele Verden. Du har også mulighed for at tilvælge en elektronikforsikring, som dækker pludselige skader og funktionsfejl på alle elektroniske ting og apparater, som er omfattet af familieforsikringen. Har du en eller flere cykler med ekstra høj værdi, som f.eks. racercykler eller mountainbikes, kan du også tegne en udvidet cykelforsikring til dem i forbindelse med din familieforsikring. Du har ligeledes mulighed for at tilvælge en ”glas- og sanitetsforsikring”. Sidst men ikke mindst kan du tilvælge ”Pludselig skade”.

Hvad koster en familieforsikring?

Prisen på din familieforsikring afhænger af, hvilken indbosum, du skal have dækning for, dvs. den samlede værdi af dit indbo, som forsikringen skal dække. Dernæst afhænger prisen af, hvilke tilvalgsdækninger du tegner til din familieforsikring. Prisen er desuden også afhængig af, hvor mange andre forsikringer, du har tegnet hos os. Jo flere forsikringer, du har hos os, jo billigere bliver din familieforsikring. Ønsker du at vide, hvad en familieforsikring koster for dig, så kontakt os for et tilbud. Leder du efter en billig familieforsikring, så er det vigtigt at huske på, når du sammenligner priser på familieforsikringer, at du også sammenligner dækninger, dvs. hvad du får for pengene. Før du indhenter pris på, hvad en familieforsikring vil koste dig, er det også en god idé at tænke over, hvilke dækninger der er relevante for dig og din familie. Er du i tvivl om, hvilke dækninger, din familie har behov, kan du booke et gratis møde med én af vores dygtige forsikringsrådgivere, som kan hjælpe dig med, hvad der er relevant for netop din familie.

Sitemap