God og fleksibel forsikring til din varebil

Hos Gartnernes Forsikring kan vi tilbyde en forsikring til din varebil med gode standarddækninger. Vores varebilforsikring er meget fleksibel, fordi du selv kan sammensætte den som du ønsker. Du kan tegne ansvarsforsikring og kaskoforsikring til din varebil, og derudover har du mulighed for at tegne flere relevante tilvalgsdækninger, som f.eks. vejhjælp eller transportforsikring.

Fordele ved at forsikre din varebil hos os

 • Gode standarddækninger
 • Gode tilvalgsdækninger - tilpas til dine behov
 • Ingen bonustrin - samme pris uanset anciennitet

Du har mulighed for at tilpasse din varebilforsikring med en række ekstra dækninger, som f.eks. vejhjælp, udvidet glasforsikring og transportforsikring. Se mere her.

Standarddækninger i vores varebilforsikring

 • Ansvarsforsikring - inkl. gratis dækning af trækkrog
 • Kaskoforsikring - skade & tyveri
 • Fastmonteret udstyr & sikkerhedsudstyr op til 26.353 kr. (2019)
 • Retshjælp
 • SOS redningsforsikring i udlandet

Kaskoforsikring til varebil

En kaskoforsikring til varebil dækker skader på din varebil, f.eks. ved sammenstød, uheld osv., og den dækker tyveri af din varevogn. Der er enkelte undtagelser for dækning, som kan ses i betingelserne for vores varebilsforsikring.

Hvem er dækket af kaskoforsikringen?
Forsikringen dækker forsikringstageren og enhver, som lovligt benytter varebilen, lader den benytte eller er fører af den.

Forsikringen dækker ligeledes virksomheder, der har fået overladt varebilen i varetægt for reparation, salg, service, transport eller lignende.

Du kan læse alle detaljer om dækninger i vores varebilforsikring her

Bilforsikring med fri km

Ansvarsforsikring til varebil

Ansvarsforsikringen til varebil dækker sikredes erstatningsansvar for skade forvoldt på andre personer og andre personers ting ved:

 • Skade forvoldt ved varebilens brug som køretøj.
 • Skade forvoldt under forskriftsmæssig anvendelse af påhængskøretøj, hvis varebilen er registreret med godkendt trækkrog.
 • Personskade, som overgår forsikringstageren, når denne ikke selv er fører af varebilen.

Vær opmærksom på, at ansvarsforsikringen til varebil ikke dækker personskade, der rammer varebilens fører. Denne dækning bør tegnes til virksomhedens ansatte gennem arbejdsskadeforsikring.

Du kan se detaljerne for vores ansvarsforsikring til varebil i betingelserne for vores varebilforsikring.

Tilpas din varebilforsikring med tilvalg

Vi har valgt at gøre vores varebilforsikring så fleksibel som muligt for dig, så du selv kan tilpasse den til dine behov. Det betyder, at du har mulighed for at vælge en række tilvalgsdækninger.

Du har følgende tilvalgsmuligheder til din varebilforsikring:

 • Vejhjælp til varebil
 • Transportforsikring
 • Udvidet glas
 • Stilstandsforsikring

Du kan læse mere om vejhjælp til varebil her.

Du kan læse mere om vores transportforsikring til varebil her.

Med udvidet glasforsikring, får du gratis reparation af glasskader og halv selvrisiko ved udskiftning af forruden. Du kan læse mere om denne dækning samt "stilstandsforsikring" i vores betingelser for varebilforsikring.

Vejhjælp til varebil

Vejhjælp kan tilvælges til vores varebilforsikring for danskindregistrede varebiler med en totalvægt på maks. 3.500 kg. Vejhjælp dækker den varebil, der er angivet i policen.

Få vejhjælp i Danmark og Europa
Vejhjælpsdækningen giver mulighed for vejhjælp i Danmark og Europa, hvis du f.eks. får behov for bugsering, starthjælp, hjulskifte, oplukning af bildør og udbringning af brændstof eller strøm/booster til el-bil. Når du har tegnet vejhjælp til din varebil, er lovligt efterspændt campignvogn eller trailer også meddækket. Vi dækker ligeledes persontransport, hvis dit køretøj bugseres til et værksted.

I samarbejde med SOS Dansk Autohjælp
Hos Gartnernes Forsikring samarbejder vi med SOS Dansk Autohjælp A/S, som vi udbyder vejhjælp igennem. Når du har en vejhjælpsforsikring hos os, kan du derfor få assistance hos SOS Dansk Autohjælp på tlf.nr. +45 70 10 80 90.

Du kan læse mere om, hvad vejhjælpsordningen dækker i vores betingelser for vejhjælp, som du finder her.

Har du husket dit vejhjælpskort?
Det er en rigtig god idé altid at have dit vejhjælpskort i bilen. Print kortet ud og hav det altid i bilen. Så har du tlf. nr. til SOS vejhjælpsservice og policenr. ved hånden, hvis uheldet er ude. Se hvor du finder dit vejhjælpskort her.

Transportforsikring for egne varer under transport i Danmark

Transportforsikringen, som kan tilvælges din kaskoforsikring til varebil, forsikrer dine egne varer under transport i Danmark.

Forsikringen dækker skade på eller tab af de forsikrede varer ved pludselige og uforudsete hændelser i Danmark:

 • Under transport
 • Under varebilens henståen eller ophold undervejs i transporten
 • Under op-, hen- og nedbæring i forbindelse med transporten

Vores transportforsikring omfatter forsikringstagers egne varer, genstande, maskiner og redskaber. Der er dog undtagelser, som du kan se i forsikringsbetingelserne. Transportforsikringen omfatter f.eks. ikke penge, smykker, mobiltelefoner, bærbare PC'ere, flyttegods, vin, spiritus, tobaksvarer og en række andre særlige varer.

Du kan se alle dækninger, vilkår og undtagelser i betingelserne for vores varebilforsikring.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om Gartnernes varebilforsikring, kan du hente vores produktblad nedenfor.
I din police kan du til enhver tid se dine specifikke dækninger.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forsikringsbetingelser

Du kan hente betingelser for vores varebilforsikring her. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Tidligere versioner af forsikringsbetingelser for varebil

Har du haft forsikringer hos i en længere periode, kan du være omfattet af tidligere versioner af forsikringsbetingelser. Nedenfor kan du hente tidligere version af betingelserne. Der kan være forskelle i forhold til de dækninger, som er beskrevet ovenfor. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Vi er her for dig...

Peter Wissing
Peter Wissing

Peter Wissing er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat- og erhvervskunder i det midtjyske-, østjyske- og sønderjyske,…

Gartnernes Forsikring GS
Exam. assurandør
Gartnernes Forsikring GS+45 43340009
Peter Wissing
Henrik Nygaard
Henrik Nygaard

Henrik Nygaard er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder i Midt-, Nordsjælland og Kbh.,…

Gartnernes Forsikring GS
Exam. assurandør
Gartnernes Forsikring GS+45 43340091
Henrik Nygaard
Sitemap