God og billig bilforsikring med fri KM

Hos os får du en god og billig bilforsikring. Du får nemlig alle vores bedste dækninger i én samlet pakke - til en rigtig god pris. Uanset hvad der driver dig - el, hybrid, benzin eller diesel - så får du meget for pengene, når du forsikrer din bil hos os.

Få flere fordele med en bilforsikring fra Gartnernes Forsikring

 • God og billig bilforsikring - de bedste dækninger samlet i én pakke - til en skarp pris!
 • Fri KM – samme pris uanset hvor langt, du kører om året.
 • Skarp pris på el- og hybrid - hos os får du en skarp pris, uanset hvad der driver dig!
 • Ung? Hos os får du en fair pris - også som ny bilist!
 • Spar op til 10%, hvis du tegner flere forsikringer hos os.
 • Ekstra tilvalgsmuligheder - f.eks. vejhjælp, førerforsikring, ung fører m.m.

Vores bedste dækninger samlet i én pakke

 • Kaskoforsikring med fri KM
 • SOS-redningsforsikring i udlandet (rødt kort)
 • Selvrisikoforsikring (friskade) - ingen selvrisiko på en lang række skader
 • P-skadeforsikring
 • Ekstraudstyr dækkes med helt op til 52.143 kr.
 • Lovpligtig ansvarsforsikring
 • Retshjælpsforsikring
Kaskoforsikring med fri kilometer

Nu får du endnu mere bilforsikring for pengene

Vi har gjort bilforsikring nemt for dig og samlet alle vores bedste dækninger i én pakke.

Lovpligtig ansvarsforsikring
Som privat bilejer er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring til din bil, som dækker hvis du forvolder skade på andre, mens du fører din bil. Det muligt alene at tegne ansvarsforsikring.

Kaskoforsikring med fri KM
En kaskoforsikring dækker skader på din bil ved sammenstød, uheld osv. Vores kaskoforsikring har fri KM, så prisen er den samme, uanset hvor mange km du kører om året.

Ekstra dækninger i vores nye bilforsikring - bliv fri for selvrisiko på mange skader!
Som noget nyt får du nu selvrisikoforsikring med i pakken, når du tegner vores nye bilforsikring. Med denne forsikring undgår du selvrisiko på en lang række skader.

Selvrisikoforsikringen er desuden inklusiv p-skadeforsikring (også kaldet "bilkabuleforsikring").

Derudover får du som en del af din kaskoforsikring også retshjælpsforsikring og SOS-redningsforsikring, som sikrer dig assistance via "Rødt kort" ordningen, når du kører i udlandet.

tilvalg til bilforsikring

Ekstra tilvalgsmuligheder til din bilforsikring

Udover de dækninger, som du automatisk får med, har vi forskellige tilvalgsmuligheder, som du kan tilvælge efter behov:

 • Vejhjælp - giver dig ekstra tryghed på vejen i både Danmark & Europa.
 • Førerforsikring - dækker personskade på fører ved solouheld.
 • Ung fører - hjemmeboende børn under 26 undgår dobbelt selvrisiko og optjener anciennitet.
 • Stilstandsforsikring

Du kan læse mere om vores mest populære dækninger her.

Eller du kan læse om alle dækninger og valgmuligheder her.

Vil du vide mere om dækninger og tilvalgsmuligheder?

Hvis du gerne vil vide mere om Gartnernes bilforsikring og de forskellige dækninger, kan du hente vores produktblad nedenfor. Produktbladet giver dig et nemt og overskueligt overblik over, hvad bilforsikringen dækker, hvad den ikke dækker osv.

Nogle af de dækninger, som vi automatisk giver dig med i vores nye bilforsikring, kan fravælges, hvis du ikke ønsker dem. Andre er obligatoriske. Tilvalgsdækninger følger ikke med automatisk og skal tilvælges aktivt. Nogle af de beskrevne dækninger kan kun vælges som en del af vores nye bilforsikring "BIL-02".

I din police kan du til enhver tid se, hvilke specifikke dækninger, du har.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forsikringsbetingelser for bilforsikring

Du kan hente betingelser for vores bilforsikringer her. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Tidligere versioner af forsikringsbetingelser

Har du haft forsikringer hos i en længere periode, kan du være omfattet af tidligere versioner af bilforsikrings- eller vejhjælpsbetingelser. Nedenfor kan du hente tidligere versioner af betingelserne. Der kan være forskelle i forhold til de dækninger, som er beskrevet ovenfor. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Hent "Rødt kort" app'en & hav altid hjælpen lige ved hånden

Din kaskoforsikring giver dig ret til at få vejhjælp i udlandet via SOS International. Du behøver ikke længere medbringe det røde kort, når bare du har din bils registreringsnummer samt tlf. nr. til SOS International: +45 70 10 50 52.

Ønsker du at have det røde kort fysisk i bilen?
Vil du alligevel gerne have det røde kort liggende fysisk i bilen, er du velkommen til at skrive til os på [email protected], så fremsender vi kortet til dig på e-mail eller i e-boks, så du kan printe det selv.

Vi anbefaler, at du downloader Rødt Kort app'en
Vi anbefaler, at du downloader "Rødt kort" app'en, som er designet til at yde dig hurtig hjælp, når du har brug for det i udlandet.

Rødt kort app'en giver dig bl.a. mulighed for at tilkalde vejhjælp med angivelse af din GPS-position og anmelde skader digitalt.

Læs om rødt kort ordningen her, hvor du også får en guide til app'en.

Behøver jeg et grønt kort?

Det grønne kort er en legitimation over for andre landes myndigheder og et bevis på, at bilens ansvarsforsikring er betalt og dækker efter det pågældende lands lovgivning.

I mange europæiske lande er det grønne kort i princippet ikke nødvendigt at medbringe, da din nummerplade i er dokumentation nok. Skulle du blive bedt om at fremvise det grønne kort som dokumentation for din ansvarsforsikring, kan du altid ringe til SOS International på +45 70 10 50 52.

I følgende lande er det dog nødvendigt altid at have det grønne kort i bilen: Albanien, Aserbajdsjan, Bosnien-Hercegovina, Hviderusland, Iran, Israel, Makedonien, Marokko, Moldova, Montenegro, Rusland, Storbritannien, Tunesien, Tyrkiet og Ukraine.

OBS! Fremover skal du også medbringe det grønne kort i Storbritannien
Som følge af, at Storbritannien har forladt EU pr. 31. januar 2020, er det fremover nødvendigt at medbringe det grønne kort, når du kører i Storbritannien, som dokumentation for, at du har ansvarsforsikret dit køretøj.

Stenslag eller revnet bilrude?

Ring til Carglass på tlf. 43 22 98 81

Vi anbefaler Carglass® til udbedring af skader på dine bilruder. Har du tegnet din kaskoforsikring hos os, kan du ringe direkte til Carglass®, hvis du har fået en glasskade på din bil. De ordner alt omkring forsikringen direkte med os, og vi opkræver en evt. selvrisiko efterfølgende. Reparation af stenslag er gratis, hvis du har tegnet friskade/selvrisikoforsikring.

Med Carglass® er du garanteret høj kvalitet og god service:

De kan komme til dig, eller du kan tage forbi ét af deres værksteder.
De skifter kun ruden, hvis den ikke kan repareres.
De monterer kun ruder af samme kvalitet som bilfabrikkernes.
De monterer altid nye ruder efter bilfabrikkernes forskrifter.

Du kan ringe til Carglass® på tlf. 43 22 98 81 alle hverdage mellem kl. 7.30 og 17.00.

Skadesattest for motorkøretøjer

Anmodning om skadesattest

Vi kan på din anmodning lave en skadesattest på skadeshistorik på det motorkøretøj, som du har forsikret her hos os. Attesten dækker de år, hvor du har haft køretøjet.

Du kan anmode om attesten ved at ringe eller skrive til os.

Krav om tyverisikring med sporingssystemer

For særlige biltyper og for biler over en vis værdi, stiller vi i forbindelse med tyveridækning krav om, at bilen er tyverisikret med en godkendt og tilsluttet GPS/sattelitovervågning. Det monterede GPS baserede søge- og genfindingssystem skal være afprøvet og certificeret af GTS-Instituttet DELTA og fremgå af fortegnelsen over sporingssystemer, som er registereret hos Forsikring & Pension.

Vejledning omkring sporingssystemer samt listen over registererede certificerede produkter findes på Forsikring & Pensions hjemmeside.

En god og billig bilforsikring – også til elbil og hybridbil

Hos Gartnernes Forsikring har vi mange års erfaring med bilforsikringer. Vi har rigtig mange tilfredse bilejere forsikret hos os – fordi vi tilbyder en bilforsikring med mange gode dækninger til en rigtig god pris.

Bilforsikring med fri km – og meget for pengene
Med en bilforsikring fra Gartnernes Forsikring får du generelt meget for pengene, hvis du sammenligner priser og dækninger med andre forsikringer på markedet. Når du har din bil forsikret hos os, får du f.eks. altid fri kilometer. Det betyder, at vi ikke sætter nogen begrænsning på, hvor mange km du må køre om året. Prisen på din bilforsikring er altid den samme uanset, hvor langt du kører.

Er du bosat i provinsen, pendler, eller kører langt af andre årsager, vil du derfor typisk opleve, at vores bilforsikring er billig i forhold til, hvad du ellers kan få, når først du oplyser hvor mange kilometer, du kører om året.

Billig bilforsikring uanset, hvad der driver dig
Hos os får du en god og billig bilforsikring uanset, hvad din bil kører på. Vi kan således også give dig en meget konkurrencedygtig pris på forsikring af din elbil eller hybridbil.

God pris på bilforsikring til unge bilister

Er du ung bilist og har du endnu ikke optjent anciennitet, fordi du ikke har haft din egen bil, kan det være svært at finde en billig bilforsikring. Hos os har du gode muligheder for at få en fair pris, selvom du er ny bilist. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at få en billig bilforsikring som ung. Eller læs mere her.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om bilforsikring

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi ofte får omkring bilforsikring.

Hvad koster bilforsikring?

Prisen på din bilforsikring afhænger af flere forskellige ting, bl.a. din alder, hvor mange skader, du tidligere har haft, og hvor mange andre forsikringer, du tegner hos os. Kontakt os for at få et tilbud.

Hvilke forsikringer skal jeg have til min bil?

Det er lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring til sin bil. Ansvarsforsikringen dækker, hvis du forvolder skade på andre og deres ting, mens du kører i din bil.

Derudover kan du tegne en kaskoforsikring, som dækker skader på bilen ved f.eks. sammenstød og uheld eller hærværk på bilen, indbrud i bilen, eller hvis bilen bliver stjålet.

Må man køre bil uden forsikring?

Du må ikke køre bil uden at have tegnet en ansvarsforsikring til bilen. Du må godt køre bil uden at have tegnet en kaskoforsikring.

Hvilken forsikring dækker stjålet bil?

Det er din bils kaskoforsikring, hvis din bil bliver stjålet.

Hvilken forsikring dækker indbrud i bil?

Det er kaskoforsikringen, der dækker, hvis du får indbrud i din bil. Kaskoforsikringen dækker skader på bilen som følge af indbruddet samt fastmonteret udstyr i bilen samt. Får du stjålet dine personlige ejendele ved indbrud i din bil, som f.eks. tasker, penge, tøj eller andet, er det din familieforsikring (indboforsikring), der dækker dette.

Hvilken forsikring dækker tyveri fra bil?

Hvis du bliver udsat for tyveri fra din bil, kan det være forskellige forsikringer, der dækker. Ved indbrud i bilen, er det bilens kaskoforsikring, der dækker tyveri af bilens fastmonterede udstyr, men får du stjålet dine personlige ejendele, som f.eks. en pung, en telefon eller lign. er det din familieforsikring, som skal dække dette.

Kan jeg forsikre min søns bil?

Når dine børn får deres egen bil eller kører rundt i din bil, er det vigtigt, at bilforsikringen oprettes korrekt.

Har din søn eller datter sin egen bil, skal bilen oprettes i deres eget navn. Det samme gælder, hvis dit barn er fast bruger af din bil, dvs. når han/hun har sin egen bilnøgle, regelmæssigt fylder brændstof på bilen og selv bestemmer over bilen. Har dit barn endnu ikke opsparet anciennitet, kan vi stadig tilbyde bilforsikringen til en attraktiv pris.

Låner du din bil ud til dit barn, kan du tegne en "ung fører" dækning for dine hjemmeboende børn under 26 år. Med ung fører dækningen optjener dit barn anciennitet for skadefri kørsel, som han/hun kan bruge, når de selv skal tegne en bilforsikring hos os senere hen. Det betyder, at forsikringen til den tid vil blive en hel del billigere for dit barn.

Kan man forsikre to biler?

Ja, man kan sagtens forsikre to eller flere biler. Der skal tegnes en separat forsikring for hver bil, du ejer. Så får du en bil nr. 2, skal du altså tegne en selvstændig forsikring til den.

Hvilken bilforsikring er billigst?

En billig bilforsikring er en forsikring, som har de dækninger, du har behov for til en god pris. En billig bilforsikring er altså ikke bare lig en billig præmie, for hvis din bilforsikring ikke dækker det, du har behov for, når du har behov for det, så er det i sidste ende ikke den billigste løsning for dig.

Kører du rigtig mange kilometer om året, har du brug for en bilforsikring, hvor det ikke bliver dyrere for dig, når du kører over et vist antal kilometer. Det kan også give god mening at undersøge, hvilke skader du skal betale selvrisiko for, og om du har dækning for parkeringsskader. Har du ikke forstand på biler, kan du ikke skifte dæk eller for den sags skyld åbne kølerhjelmen, så er det ikke en god løsning for dig at undvære vejhjælp. Har du hjemmeboende børn, som kører i din bil, kan det betale sig for jer at have en "ung fører" dækning: det kan spare dine børn mange penge i fremtiden.

Og sådan kan vi blive ved. For at kunne vurdere, hvad den billigste bilforsikring er for dig, skal du altså se på dine behov, om du får de nødvendige dækninger for dig, og herefter hvad den årlige præmie er.

Sitemap