Fleksibel bilforsikring med fri KM - så er du godt kørende fra start!

Hos os får du en fleksibel bilforsikring med gode standarddækninger, der kan skrues sammen, så den matcher dine behov - og uanset, hvordan du sammensætter din bilforsikring, får du meget for pengene, når du forsikrer din bil hos os. F.eks. har vi ingen begrænsning på kørte kilometer - og du får en retshjælpsforsikring og redningsforsikring (SOS) med i prisen på din bilforsikring.

Dine fordele, når du forsikrer din bil hos os

 • Fri KM – prisen er den samme uanset, hvor langt du kører om året
 • Mange gode standarddækninger
 • Spar op til 10%, hvis du tegner flere forsikringer hos os
 • Bliv fri for selvrisiko med en selvrisikoforsikring!
 • Fleksibel bilforsikring - tilpas selv med tilvalg

Standarddækninger i vores bilforsikring

 • Ansvarsforsikring
 • Kaskoforsikring med fri KM
 • Ekstraudstyr
 • Retshjælp
 • Redningsforsikring i udlandet (SOS)
Bilforsikring med fri km

Kaskoforsikring med fri KM

En kaskoforsikring dækker skader på din bil ved sammenstød, uheld osv. En kaskoforsikring er en rigtig god bilforsikring at have, da den kan spare dig mange penge, hvis du får større skader på din bil. Kaskoforsikringen dækker dig og enhver anden, som lovligt benytter din bil.

Ekstra dækninger inkluderet
I vores kaskoforsikring har vi valgt at inkludere en retshjælpsforsikring samt en redningsforsikring, som sikrer dig assistance via "Rødt kort" ordningen, når du kører i udlandet. Læs mere om "Rødt kort" ordningen her.

Fri KM
Hos Gartnernes Forsikring er prisen på din bilforsikring ikke betinget af, hvor meget du kører, som det ofte er tilfældet mange andre steder. Hos os får du fri kilometer, hvilket er en stor fordel, hvis du kører mange kilometer - og det er derfor også vigtigt, at huske på, når sammenligner priser på bilforsikring.

Billigere bilforsikring, når du kører skadesfrit
Vi vil gerne belønne dig for at køres skadesfrit. Derfor bliver din bilforsikring hos os billigere, jo længere du har kørt skadesfrit. Har du status som elitebilist, opnår du således den billigste bilforsikring.

Du kan læse alle detaljer om dækninger i vores bilforsikring her

Bilforsikring med fri km

Ansvarsforsikring

Som privat bilejer skal du tegne en ansvarsforsikring til din bil, som dækker hvis du forvolder skade på andre, mens du fører din bil. Ansvarsforsikringen er lovpligtig.
Ansvarsforsikringen dækker dig og enhver anden, som lovligt benytter din bil.

Fra 1. januar 2019 blev der indført en lov om dagsgebyr, hvis man ikke har tegnet en ansvarsforsikring til sin bil.

Det dækker en ansvarsforsikring
Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker skader, som du måtte forvolde på andre personer eller andres ting, hvis du er involveret i et færdselsuheld. Gartnernes ansvarsforsikring dækker med de til enhver tid gældende summer, som er defineret i færdselsloven.

Bilens ansvarsforsikringen dækker sikredes erstatningsansvar ved:

 • Skade forvoldt ved bilens brug som køretøj.
 • Skade forvoldt under forskriftsmæssig anvendelse af påhængskøretøj, hvis det fremgår af policen, at bilen er registreret med godkendt trækkrog.
 • Personskade, som overgår forsikringstageren, når denne ikke selv er fører af bilen.

Du kan se detaljerne for vores ansvarsforsikring i betingelserne for vores bilforsikring.

Bilforsikring med fri km

Tilpas din bilforsikring med tilvalg

Vi har valgt at gøre vores bilforsikring så fleksibel som muligt for dig, så du selv kan tilpasse den efter dine behov og dit temperament. Det betyder, at du har mulighed for at vælge en række tilvalgsdækninger, alt efter, hvad der er aktuelt for dig.

Du har følgende tilvalgsmuligheder til din bilforsikring:

 • Vejhjælp
 • Selvrisikoforsikring
 • Ung fører (hjemmeboende børn optjener anciennitet) - ikke muligt for CVR-registrerede biler.
 • Førerforsikring (dækker føreren af den forsikrede bil)

Du kan læse mere om "ung fører" dækning og "førerforsikring" i vores forsikringsbetingelser.

Her kan du læse mere om vejhjælp

Her kan du læse mere om selvrisikoforsikring.

Bilforsikring med vejhjælp

Vejhjælp - en ekstra tryghed

Er du helt på herrens mark, hvis din bil går i stå eller skal have skiftet hjul? Så er det måske en god idé at overveje en vejhjælpsforsikring.

Vejhjælp kan tilvælges til vores bilforsikring for personbiler og varebiler, der udelukkende anvendes til privat kørsel (maks. 3.500 kg). Vejhjælp dækker den bil, der er angivet i policen.

Få vejhjælp i Danmark og Europa
Vejhjælpsdækningen giver mulighed for vejhjælp i Danmark og Europa, hvis du f.eks. får behov for bugsering, starthjælp, hjulskifte, oplukning af bildør og udbringning af brændstof. Når du har tilvalgt vejhjælp dækkes desuden persontransport, hvis dit køretøj bugseres til et værksted.

I samarbejde med SOS Dansk Autohjælp
Hos Gartnernes Forsikring samarbejder vi med SOS Dansk Autohjælp A/S, som vi udbyder vejhjælp igennem. Når du har en vejhjælpsforsikring hos os, kan du derfor få assistance hos SOS Dansk Autohjælp på tlf.nr. +45 70 10 80 90.

Hvad dækker vejhjælp?
Vi har lavet et praktisk oversigtsark, der giver dig overblik over, hvad, hvor og hvornår vejhjælp dækker for henholdsvis bil og campignvogn/trailer. Skemaet kan være en god hjælp at have liggende i bilen, hvis uheldet er ude, så du ved, hvad du kan få hjælp til. Hent skemaet her.

Du kan læse mere i vores betingelser for vejhjælp, som du finder her.

Har du husket dit vejhjælpskort?
Det er en rigtig god idé altid at have dit vejhjælpskort i bilen. Print kortet ud og hav det altid i bilen. Så har du tlf. nr. til SOS vejhjælpsservice og policenr. ved hånden, hvis uheldet er ude. Se hvor du finder dit vejhjælpskort her.

Vil du vide mere om dækninger og tilvalgsmuligheder?

Hvis du gerne vil vide mere om Gartnernes bilforsikring og de forskellige tilvalgsmuligheder i bilforsikringen, kan du hente vores produktblad nedenfor. Produktbladet giver dig et nemt og overskueligt overblik over, hvad bilforsikringen dækker, hvad den ikke dækker osv. I din police kan du til enhver tid se, hvilke specifikke dækninger og evt. tilvalgsdækninger, du har.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forsikringsbetingelser for bilforsikring

Du kan hente betingelser for vores bilforsikringer her. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Tidligere versioner af forsikringsbetingelser

Har du haft forsikringer hos i en længere periode, kan du være omfattet af tidligere versioner af bilforsikrings- eller vejhjælpsbetingelser. Nedenfor kan du hente tidligere versioner af betingelserne. Der kan være forskelle i forhold til de dækninger, som er beskrevet ovenfor. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Ring mig op vedr. bilforsikring

Indtast navn, telefon- og postnummer, så ringer vi dig op.

  Tilladte tegn er: 0-9

  Bemærk: Alle data, du indtaster i denne formular, slettes d. 28-04-2022

  Hent "Rødt kort" app'en & hav altid hjælpen lige ved hånden

  Din kaskoforsikring giver dig ret til at få vejhjælp i udlandet via SOS International. Du behøver ikke længere medbringe det røde kort, når bare du har din bils registreringsnummer samt tlf. nr. til SOS International: +45 70 10 50 52.

  Ønsker du at have det røde kort fysisk i bilen?
  Vil du alligevel gerne have det røde kort liggende fysisk i bilen, er du velkommen til at skrive til os på gaf@garfors.dk, så fremsender vi kortet til dig på e-mail eller i e-boks, så du kan printe det selv.

  Vi anbefaler, at du downloader Rødt Kort app'en
  Vi anbefaler, at du downloader "Rødt kort" app'en, som er designet til at yde dig hurtig hjælp, når du har brug for det i udlandet.

  Rødt kort app'en giver dig bl.a. mulighed for at tilkalde vejhjælp med angivelse af din GPS-position og anmelde skader digitalt.

  Læs om rødt kort ordningen her, hvor du også får en guide til app'en.

  Behøver jeg et grønt kort?

  Det grønne kort er en legitimation over for andre landes myndigheder og et bevis på, at bilens ansvarsforsikring er betalt og dækker efter det pågældende lands lovgivning.

  I mange europæiske lande er det grønne kort i princippet ikke nødvendigt at medbringe, da din nummerplade i er dokumentation nok. Skulle du blive bedt om at fremvise det grønne kort som dokumentation for din ansvarsforsikring, kan du altid ringe til SOS International på +45 70 10 50 52.

  I følgende lande er det dog nødvendigt altid at have det grønne kort i bilen: Albanien, Aserbajdsjan, Bosnien-Hercegovina, Hviderusland, Iran, Israel, Makedonien, Marokko, Moldova, Montenegro, Rusland, Storbritannien, Tunesien, Tyrkiet og Ukraine.

  OBS! Fremover skal du også medbringe det grønne kort i Storbritannien
  Som følge af, at Storbritannien har forladt EU pr. 31. januar 2020, er det fremover nødvendigt at medbringe det grønne kort, når du kører i Storbritannien, som dokumentation for, at du har ansvarsforsikret dit køretøj.

  Stenslag eller revnet bilrude?

  Ring til Carglass på tlf. 43 22 99 78

  Vi anbefaler Carglass® til udbedring af skader på dine bilruder. Har du tegnet din kaskoforsikring hos os, kan du ringe direkte til Carglass®, hvis du har fået en glasskade på din bil. De ordner alt omkring forsikringen direkte med os, og vi opkræver en evt. selvrisiko efterfølgende. Reperation af stenslag er gratis, hvis du har tegnet friskade/selvrisikoforsikring.

  Med Carglass® er du garanteret høj kvalitet og god service:

  - De kan komme til dig, eller du kan tage forbi ét af deres værksteder.
  - De skifter kun ruden, hvis den ikke kan repareres.
  - De monterer kun ruder af samme kvalitet som bilfabrikkernes.
  - De monterer altid nye ruder efter bilfabrikkernes forskrifter.

  Du kan ringe til Carglass® på tlf. 43 22 99 78 alle hverdage mellem kl. 7.30 og 17.00.

  Krav om tyverisikring med sporingssystemer

  For særlige biltyper og for biler over en vis værdi, stiller vi i forbindelse med tyveridækning krav om, at bilen er tyverisikret med en godkendt og tilsluttet GPS/sattelitovervågning. Det monterede GPS baserede søge- og genfindingssystem skal være afprøvet og certificeret af GTS-Instituttet DELTA og fremgå af fortegnelsen over sporingssystemer, som er registereret hos Forsikring & Pension.

  Vejledning omkring sporingssystemer samt listen over registererede certificerede produkter findes på Forsikring & Pensions hjemmeside.

  Vælg en god og billig bilforsikring – fordi din bil fortjener det bedste!

  Hos Gartnernes Forsikring har vi mange års erfaring med bilforsikringer. Vi har rigtig mange tilfredse bilejere forsikret hos os – fordi vi tilbyder en bilforsikring med gode standarddækninger og mange relevante tilvalgsmuligheder – til en yderst konkurrencedygtig pris.

  Bilmærker, vi har ekstra gode erfaringer med
  Vi kan tilbyde en rigtig fornuftig bilforsikring til langt de fleste bilmærker, og har du én af nedenstående bilmærker, har vi særligt gode erfaringer med at forsikre dit bilmærke.

  Er din bil ikke på vores top 10?
  Bare rolig, vi har over 100 års erfaring, så vi har en meget bred erfaringsflade – også når det kommer til bilforsikringer, så vi kan helt sikkert også tilbyde dig en god og billig bilforsikring, der dækker alt det, du har behov for – og lidt til.

  Bilforsikring med fri km – og meget for pengene
  Med en bilforsikring fra Gartnernes Forsikring får du generelt meget for pengene, hvis du sammenligner priser og dækninger med andre forsikringer på markedet. Når du har din bil forsikret hos os, får du f.eks. altid fri kilometer. Det betyder, at vi ikke sætter nogen begrænsning på, hvor mange km du må køre om året. Prisen på din bilforsikring er altid den samme uanset, hvor langt du kører.

  Er du bosat i provinsen, pendler, eller kører langt af andre årsager, vil du derfor typisk opleve, at vores bilforsikring er billig i forhold til, hvad du ellers kan få, når først du oplyser hvor mange kilometer, du kører om året.

  Tegn flere forsikringer hos os – og få en billigere bilforsikring

  Der er mange fordele ved at samle dine forsikringer ét sted – både for dig og for os. Derfor kan vi også tilbyde dig den bedste pris på din bilforsikring, hvis du tegner flere forsikringer hos os samtidig med, at du tegner en bilforsikring.

  Det er nemlig vores oplevelse, at vi kan give vores kunder en endnu bedre serviceoplevelse, når de har alle deres forsikringer samlet hos os. Det sparer dig nemlig både tid og penge. Både fordi du kun har et kontaktpunkt – men også fordi du undgår at være overforsikret eller at have dobbeltdækninger på nogle områder.

  Få op til 10% rabat på dine forsikringer
  Derfor tilbyder vi også op til 10% rabat på dine forsikringer, når du tegner flere forsikringer hos os udover din bilforsikring. Tegner du f.eks. en bilforsikring, en familieforsikring og en husforsikring, vil du opnå 10% rabat på alle dine forsikringer.

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål om bilforsikring

  Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi ofte får omkring bilforsikring.

  Hvad koster bilforsikring?

  Prisen på en bilforsikring kan variere alt efter, hvilken bil du har, hvilke dækninger du ønsker, din selvrisiko, din alder og din anciennitet, hvor længe, du har kørt skadesfrit og hvilke andre forsikringer, du tegner hos os.

  Vi kan derfor ikke oplyse en fast pris på, hvad en bilforsikring koster, og du kan heller ikke beregne prisen online. Vi har behov for at vide mere om dig, din bil og dine behov, før vi kan give et tilbud på din bilforsikring. På den måde får vi også mulighed for at snakke dine behov igennem med dig, så vi kan rådgive dig og sikre, at du får en bilforsikring, der matcher alle dine behov til den bedst mulige pris.

  Hvilke forsikringer skal jeg have til min bil?

  Det er lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring til sin bil. Ansvarsforsikringen dækker, hvis du forvolder skade på andre og deres ting, mens du kører i din bil.

  Derudover kan du tegne en kaskoforsikring, som dækker skader på bilen ved f.eks. sammenstød og uheld eller hærværk på bilen, indbrud i bilen, eller hvis bilen bliver stjålet.

  Må man køre bil uden forsikring?

  Du må ikke køre bil uden at have tegnet en ansvarsforsikring til bilen. Du må godt køre bil uden at have tegnet en kaskoforsikring.

  Hvilken forsikring dækker stjålet bil?

  Det er din bils kaskoforsikring, hvis din bil bliver stjålet.

  Hvilken forsikring dækker indbrud i bil?

  Det er kaskoforsikringen, der dækker, hvis du får indbrud i din bil. Kaskoforsikringen dækker skader på bilen som følge af indbruddet samt fastmonteret udstyr i bilen samt. Får du stjålet dine personlige ejendele ved indbrud i din bil, som f.eks. tasker, penge, tøj eller andet, er det din familieforsikring (indboforsikring), der dækker dette.

  Hvilken forsikring dækker tyveri fra bil?

  Hvis du bliver udsat for tyveri fra din bil, kan det være forskellige forsikringer, der dækker. Ved indbrud i bilen, er det bilens kaskoforsikring, der dækker tyveri af bilens fastmonterede udstyr, men får du stjålet dine personlige ejendele, som f.eks. en pung, en telefon eller lign. er det din familieforsikring, som skal dække dette.

  Kan jeg forsikre min søns bil?

  Du skal være være registreret som ejer/medejer af en bil for at kunne tegne en forsikring til den. Hos Gartnernes Forsikring kan du tegne en "ung fører" dækning til din/dine egne biler for dine hjemmeboende børn under 26 år. Med ung fører dækningen optjener dit barn anciennitet for skadesfri kørsel, som det kan bruge, når det selv skal tegne en bilforsikring hos os senere hen. Det betyder, at forsikringen til den tid vil blive en hel del billigere for dit barn.

  Hvis man f.eks. er 18 år og skal have en forsikring til sin første bil, kan det være en rigtig dyr fornøjelse. Det kan derfor godt betale sig at køre nogle år i sine forældres bil og optjene anciennitet via deres "ung fører" forsikring, før man får sin egen bil og selv skal tegne forsikring til den.

  Kan man forsikre to biler?

  Ja, man kan sagtens forsikre to eller flere biler. Der skal tegnes en separat forsikring for hver bil, du ejer. Så får du en bil nr. 2, skal du altså tegne en selvstændig forsikring til den.

  Hvilken bilforsikring er billigst?

  En billig bilforsikring er en forsikring, som har de dækninger, du har behov for til en god pris. En billig bilforsikring er altså ikke bare lig en billig præmie, for hvis din bilforsikring ikke dækker det, du har behov for, når du har behov for det, så er det i sidste ende ikke den billigste løsning for dig.

  Kører du rigtig mange kilometer om året, har du brug for en bilforsikring, hvor det ikke bliver dyrere for dig, når du kører over et vist antal kilometer. Har du f.eks. ikke forstand på biler, kan du ikke skifte dæk eller for den sags skyld åbne kølerhjelmen, så er det ikke en god løsning for dig at undvære vejhjælp. Er det vigtigt for dig, at du ikke skal betale selvrisiko, vil det give god værdi for dig dig at have en selvrisikoforsikring. Har du hjemmeboende børn, som kører i din bil, kan det betale sig for jer at have en "ung fører" dækning: det kan spare dine børn mange penge i fremtiden.

  Og sådan kan vi blive ved. For at kunne vurdere, hvad den billigste bilforsikring er for dig, skal du altså se på dine behov, om du får de nødvendige dækninger for dig, og herefter hvad den årlige præmie er.

  Sitemap
  Gartnernes Forsikring GS