God og fleksibel forsikring til din campingvogn

Hos Gartnernes Forsikring får du en god og fleksibel forsikring til din campingvogn. Med vores campingvognsforsikring får du først og fremmest en kaskoforsikring med gode standarddækninger. Derudover kan du vælge at udvide campingvognsforsikringen med indbodækning og vejhjælp.

Fordele ved vores campingvognsforsikring

  • Kaskoforsikring med gode standarddækninger
  • Fleksibel forsikring med relevante tilvalgsmuligheder
  • Specialdesignet indboforsikring til campingvogn

Standarddækninger i vores campingvognsforsikring

  • Kaskoforsikring - inkl. dækning for mover & fortelt/markise
  • Retshjælpsforsikring
  • Redningsforsikring i udlandet
Kaskoforsikring til campingvogn

Kaskoforsikring til campingvogn

En kaskoforsikring til campingvogn dækker skader på din campingvogn, f.eks. ved sammenstød, uheld osv. Kaskoforsikringen dækker også tyveri af din campingvogn.

Vores kaskoforsikring til campingvogn indeholder mange gode og relevante dækninger. Forsikringen omfatter f.eks. dækning for mover* og fortelt/markise - også for telte til vinterbrug i vinterperioden*.

Din kaskoforsikring til campingvogn indholder desuden som standard en retshjælpsforsikring og en redningsforsikring i udlandet, som dækker, hvis kørslen med campingvognen ikke kan fortsætte på grund af skade.

Du har mulighed for at udvide din kaskoforsikring med en indboforsikring til campingvogn og vejhjælp til campingvogn.

*Du kan læse alle detaljer og vilkår for dækningerne i betingelserne for vores campingvognsforsikring.

Indboforsikring til campingvogn

Indboforsikring til campingvogn

En indboforsikring til din campingvogn dækker skader på indbo og løst inventar, der hører til, og som normalt befinder sig i campingvognen.

Det kan være f.eks. være ved brand-, vand- eller stormskader, men også ved skader i forbindelse med færdselsuheld, hærværk og tyveri.

Din indboforsikring dækker også tyveri fra uaflåst eller uaflukket campingvogn og telt, når campingvognen er beboet.

Du kan se alle detaljer og vilkår for dækning i vores indboforsikring til campingvogn i betingelserne for vores campingvognsforsikring.

Vejhjælp til campingvogn

Vejhjælp til campingvogn

Du kan tilvælge vejhjælp til din campingvognsforsikring.

Vejhjælpsdækningen giver mulighed for at få vejhjælp i Danmark og Europa, hvis du f.eks. får behov for bugsering, starthjælp, hjulskifte eller udbringning af brændstof. Når du har tilvalgt vejhjælp dækkes desuden persontransport, hvis din campingvogn bugseres til et værksted.

Få et overblik over, hvad vejhjælp dækker her.

I samarbejde med SOS Dansk Autohjælp
Hos Gartnernes Forsikring samarbejder vi med SOS Dansk Autohjælp A/S, som vi udbyder vejhjælp igennem. Når du har en vejhjælpsforsikring hos os, kan du derfor få assistance hos SOS Dansk Autohjælp på tlf.nr. +45 70 10 80 90.

Du kan se alle detaljer og vilkår for vejhjælpsdækning til campingvogn i de særskilte betingelser for vejhjælp til campingvogn og trailer, som du finder her.

Det vil fremgå af din police, om du har tilvalgt vejhjælp.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om Gartnernes campingvognsforsikring, kan du hente vores produktblad nedenfor.
I din police kan du til enhver tid se dine specifikke dækninger.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forsikringsbetingelser

Du kan hente de nyeste betingelser for vores campingvognsforsikring her. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Tidligere versioner af forsikringsbetingelser for campingvogn

Har du haft forsikringer hos i en længere periode, kan du være omfattet af tidligere versioner af forsikringsbetingelser. Nedenfor kan du hente tidligere version af betingelserne. Der kan være forskelle i forhold til de dækninger, som er beskrevet ovenfor. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Hvad dækker vejhjælp?

Vil du gerne have et nemt overblik over, hvad vejhjælp dækker?

Vi har lavet et praktisk oversigtsark til samme formål, der giver dig overblik over, hvad, hvor og hvornår vejhjælp dækker for henholdsvis bil og campignvogn/trailer.

Skemaet giver dig et godt overblik, og kan også være en god hjælp at have liggende i bilen, hvis uheldet er ude, så du ved, hvad du kan få hjælp til.

Har du husket dit vejhjælpskort?

Det er en rigtig god idé altid at have dit vejhjælpskort ved hånden.

Print kortet ud, husk at påføre dit policenr., og sørg for at du altid har det med dig.

Så har du tlf. nr. til SOS vejhjælpsservice og policenr. ved hånden, hvis uheldet er ude.

Hent SOS's app - og få hurtigere hjælp

Din kaskoforsikring giver dig ret til at få vejhjælp i udlandet via SOS International. Du behøver derfor ikke længere medbringe det røde kort, når bare du har dit køretøjs registreringsnummer samt tlf. nr. til SOS International: +45 70 10 50 52. Det vigtigste er derfor, at du altid har dette nr. på dig.

Du kan også downloade SOS's egen app, som er designet til at yde dig hurtig hjælp, når du har brug for det i udlandet. App'en som hedder "Rødt kort", giver dig bl.a. mulighed for at anmelde skader digitalt. Derudover kan SOS nøjagtigt se, hvor dit køretøj befinder sig - og hjælpen kan nå hurtigere frem.

Sitemap