Varebilforsikring

Hos Gartnernes Forsikring kan vi tilbyde din virksomhed en varebilforsikring, der omfatter den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker skade, der forvoldes på andres ting og andre personer ved et færdselsuheld.

Forsikringen kan desuden udvides med en kaskoforsikring, der dækker skader på bilen ved påkørsel, brand, tyveri mm.

Varebilforsikring

Hvad dækker forsikringen?

Ansvarsforsikring
Vores varebilforsikring består først og fremmest af en ansvarsforsikring, der dækker sikredes erstatningsansvar for skade forvoldt på andre personer og andre personers ting ved:

  • Skade forvoldt ved varebilens brug som køretøj.
  • Skade forvoldt under forskriftsmæssig anvendelse af påhængskøretøj, hvis det fremgår af policen, at varebilen er registreret med godkendt trækkrog.
  • Personskade, som overgår forsikringstageren, når denne ikke selv er fører af varebilen.

Kaskoforsikring
Derudover kan der tilvælges en kaskoforsikring, som dækker enhver skade på den forsikrede varebil samt tab af varebilen ved tyveri eller røveri.

Tilvalg til varebilforsikring
Udover ansvars- og kaskoforsikring kan du vælge at tegne en række andre ekstra dækninger.

  • Udvidet glas (Ingen selvrisiko ved skader alene på bilens lygter, spejle og ruder. Ved skift af forrude dog halv selvrisiko).
  • Vejhjælp (dækker assistance for varebilen ved driftsstop eller uheld).
  • Transportforsikring (dækker de forsikrede genstande, f.eks. egne varer, eget værktøj og lign., ved pludselige og uforudsete hændelser i Danmark under transport).
  • Stilstandsforsikring (dækker brand, tyveri og hærværk i stilstandsperioden).
  • Redningsforsikring i udlandet (dækker, hvis kørslen ikke kan fortsætte pga. uforudset driftsstop eller skade omfattet af kaskoforsikringen). Dette gælder ikke for CVR-registrerede varebiler, der kører med varer (tillægsdækning kan tegnes for dette).

Dine dækninger og din selvrisiko fremgår af din police.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om Gartnernes varebilforsikring, kan du hente vores produktblad nedenfor.
I din police kan du til enhver tid se dine specifikke dækninger.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forsikringsbetingelser

Du kan hente betingelser for vores varebilforsikring her. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Tidligere versioner af forsikringsbetingelser for varebil

Har du haft forsikringer hos i en længere periode, kan du være omfattet af tidligere versioner af forsikringsbetingelser. Nedenfor kan du hente tidligere version af betingelserne. Der kan være forskelle i forhold til de dækninger, som er beskrevet ovenfor. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Vi er her for dig...

Den personlige betjening ligger os meget på sinde, og det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder hos os.
Som erhvervskunde hos Gartnernes Forsikring har du din egen personlige rådgiver, som kan vejlede dig omkring forsikring af dit erhverv.

Lars Bak

Lars Bak er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Sydsjælland og øerne, nærmere...

Position Exam. assurandør
Phone +45 43340012
Cellphone +45 40431777
Arrow-right
Brian Hansen

Brian Hansen er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Fyn.

Position Exam. assurandør
Cellphone +45 24483002
Arrow-right
Sitemap
Close