Lene og Niels Erhardt Sørensen i deres nye køkken.
Lene og Niels Erhardt Sørensen i deres nye køkken.
03-07-2020

Professionel & troværdig håndtering

I oktober 2019 havde Lene og Niels Erhardt Sørensen en brandskade i deres køkken. Ægteparret ser tilbage på hele forløbet og Gartnernes Forsikrings håndtering af sagen med stor tilfredshed.

På trods af køkkenets alder, dækkede forsikringen alle udgifter uden diskussion, også merudgifter til køkkenet som opstod undervejs. Til ægteparrets store overraskelse var den eneste afskrivning på gulvet, hvor forsikringen trods gulvets alder dækkede halvdelen af udgiften til et helt nyt gulv. Niels Erhardt og Lene anbefaler derfor gerne Gartnernes Forsikring:

De gør et yderst professionelt stykke arbejde, og de var til at regne med i hele forløbet.Niels Erhardt Sørensen

En overophedet gryde

Det er lørdag i oktober, og der godt gang i gryderne i det lille hjem i Middelfart. Pludselig sætter en overophedet gryde i brand, og på få sekunder slikker store flammer op af køkkenskabene ovenover. Heldigvis får Niels Erhardt og hans kone hurtigt slukket ilden igen, men desværre har branden allerede nået at lave en hel del ødelæggelser. Der er brandskader på komfur, emhætte, køkkenskabe og gulv samt sodskader i loftet.

Skader på Niels Erhardt og Lenes køkken efter branden, som opstod i en overophedet gryde.
En overophedet gryde

Bekymringerne står i kø

Da branden er slukket melder bekymringerne sig hurtigt. Venter der et langt og opslidende forløb med rengøring, oprydning, renovering og bøvl med forsikringen? Og hvad kommer det til at koste? Bekymringerne står i kø, da Niels Erhardt mandag morgen ringer til sin lokale assurandør, Brian, fra Gartnernes Forsikring for at få hjælp. Heldigvis bliver hans bekymringer hurtigt gjort til skamme, og alt forløber gnidningsfrit hele vejen igennem.

Et gnidningsfrit forløb

Gartnernes Forsikrings taksator, Kristian, sættes på sagen og koordinerer forløbet med det lokale skadesservicefirma, Midtfyns Totalservice. Det bliver besluttet, at der skal opsættes et helt nyt køkken, og at loft og gulv også skal udskiftes fuldstændigt. Midtfyns Totalservice udfører opgaven med stor professionalisme og effektivitet, og Gartnernes Forsikring dækker alle udgifter. Den eneste afskrivning er på det gamle gulv, hvor forsikringen dækker halvdelen af udgiften til et nyt gulv. Undervejs tilkommer ekstra udgifter i forbindelse med køkkenet, som også dækkes uden diskussion.

Stor ros til Gartnernes Forsikring

Niels Erhardt og Lene oplever hele vejen igennem et gnidningsfrit forløb og roser efterfølgende Gartnernes Forsikring og deres lokale assurandør, Brian, for en professionel og troværdig håndtering.

Sitemap
Close