Hundeforsikring

Som hundeejere har vi et ansvar for at give vores hunde et godt liv og hjælpe dem, når de bliver syge eller kommer til skade. En dyrlægeregning kan blive en bekostelig affære, og uden en forsikring kan du komme i en situation, hvor du ikke har råd til at give din hund den behandling, den har brug for. Med en hundesygeforsikring undgår du, at det kommer så vidt.

Samtidig har du som hundeejer også et ansvar for, at din hund ikke forvolder skade på andre. Derfor er det lovpligtigt for alle hundeejere at tegne en hundeansvarsforsikring.

Hos Gartnernes Forsikring kan du tegne alle de nødvendige forsikringer til din hund.

Hundeforsikring

Hundeansvarsforsikring

Dansk lovgivning forpligtiger alle hundeejere til at tegne en hundeansvarsforsikring. Hos Gartnernes Forsikring tilbyder vi dig en hundeansvarsforsikring, som kan udvides med en figurantdækning.

Ansvarsforsikring
Denne forsikring er i henhold til Hundeloven lovpligtig for alle hundeejere.
Forsikringen dækker dit ansvar som hundeejer for skader, som din hund måtte forvolde på personer og ting.
Ved personskader dækker vi med indtil 10 mio. kr. og ved tingskade indtil 2 mio. kr.
Forsikringen dækker også skader opstået under deltagelse i aktiviteter såsom hvalpetræning, lydighed, agility samt udstillinger og stævner organiseret af en klub eller forening.

Udvidet ansvarsforsikring
Forsikringen kan udvides til at dække deltagelse i figurantarbejde.
Udvidet ansvarsforsikring dækker skader på person og ting, som hunden forvolder på ikke sagesløse (uskyldige) under deltagelse i figurantarbejde såsom IPO træning, standardarbejde, rondering, hyrdning, fastholdelse og bidearbejde organiseret af klub eller forening.

Hundesygeforsikring

En hundesygeforsikring giver dig ekstra tryghed som hundeejer, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade. Gartnernes hundesygeforsikring er livsvarig og giver dig et solidt tilskud til dyrlægeregningen, og forsikringen dækker også medicin på recept.

Hvem kan tegne en hundesygeforsikring?
Forsikringen kan tegnes for alle lovlige, sunde og raske hunde over 8 uger og yngre end 6 år. For at blive forsikret hos os, skal din hund være ID mærket og vaccineret med en kombivaccine (hundesyge, smitsom leverbetændelse og parvovirus) – og revaccineres efter korrekte tidsintervaller. For hunde over 4 år gælder tillige, at du skal vedlægge en sundhedsattest fra din dyrlæge. Attesten må ikke være over 14 dage gammel.

Sådan dækker din hundesygeforsikring
Forsikringen er en tilskudsordning til dækning af de nødvendige dyrlægeudgifter i forbindelse med sygdom og skader som følge af en uventet og udefra kommende hændelse.

Der ydes et tilskud på 80 pct. efter fratrukket selvrisiko på 806 kr. pr. diagnose og pr. behandlingsperiode (60 dage). Hundesygeforsikringen dækker maksimalt 21.503 kr. pr. forsikringsår. Dog dækker forsikringen maksimalt kr. 7.379 kr. pr. forsikringsår for udgifter til henholdsvis guldimplantat og øjenlidelser/- operation.

Priser på hundeforsikringer

Her kan du se de aktuelle priser for vores forskellige hundeforsikringer*

Sygeforsikring

Præmie: 1.664 kr.
Selvrisiko: 806 kr.

Lovpligtig ansvarsforsikring

Præmie: 418 kr.
Selvrisiko: Ingen

Udvidet ansvarsforsikring

Præmie: 659 kr.
Selvrisiko: Ingen

*De viste priser er 2019 priser og forudsætter, at din hund opfylder gældende krav i forhold til alder, race, helbred mm. (som du kan læse om her på siden). Vi tager forbehold for indeksering.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om Gartnernes hundeforsikring, kan du hente vores produktblad nedenfor. Produktbladet giver dig et nemt og overskueligt overblik over, hvad forsikringen dækker, hvad den ikke dækker osv. I din police kan du til enhver tid se, hvilke specifikke dækninger, du har.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forsikringsbetingelser

Du kan hente betingelser for vores hundeforsikringer her. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af, og hvilke tilvalgsdækninger, du evt. har.

Tidligere versioner af forsikringsbetingelser

Har du haft forsikringer hos i en længere periode, kan du være omfattet af tidligere versioner af forsikringsbetingelser. Nedenfor kan du hente tidligere versioner af betingelserne. Der kan være forskelle i forhold til de dækninger, som er beskrevet ovenfor. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Forbudte hunderacer

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at tegne forsikring for forbudte hunderacer. Dette omfatter de 13 racer og krydsninger heraf, som angives i hundeloven. Det drejer sig om følgende hunderacer:

Pitbull terrier, Tosa inu, Amerikansk staffordshire terrier, Fila brasileiro, Dogo argentino, Amerikansk bulldog, Boerboel, Kangal, Centralasiatisk ovtcharka, Kaukasisk ovtcharka, Sydrussisk ovtcharka, Tornjak, Sarplaninac.

Dog med den undtagelse, at hvis den nu forbudte hund er anskaffet før den 17. marts 2010, kan der alene tegnes ansvar og udvidet ansvar - med et præmietillæg på 200 pct.
Du kan læse mere i Gartnernes Forsikrings information om forbudte hunderacer, som kan hentes nedenfor.

Sitemap
CloseClose

Søg på Gartnernes Forsikring GS

Ved brug af indeværende hjemmeside accepterer du brugen af cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse.
Yderligere information findes under Persondatapolitik
Ok