FORSIKRINGER TIL DE GRØNNE ERHVERV

Vi har forsikret danske gartnerier siden 1908, og vi har branchens bedste kendskab til de særlige behov og udfordringer, som er knyttet til de grønne erhverv. Vi tilbyder skræddersyede forsikringsløsninger særligt målrettet gartnerier og væksthuse, og vi tilbyder kompetent rådgivning i øjenhøjde baseret på over 100 års erfaring.

Læs mere om vores forsikringer særligt målrettet de grønne erhverv nedenfor - eller se alle vores erhvervsforsikringer her.

NYT! Fem højaktuelle erhvervsforsikringer via Risk Point

Som noget nyt kan vi i samarbejde med RiskPoint tilbyde din virksomhed en række ekstra forsikringer, som er aldeles højaktuelle og derfor også kan være relevante for dig.

Disse forsikringer formidles af Gartnernes Forsikring men tegnes hos Risk Point A/S. Her er tale om en række specialiserede forsikringer, som er designet til at imødegå nogle af de risici, som også er aktuelle at forholde sig til i en moderne virksomhed.

Har i dag haft besøg af Brian fra Gartnernes Forsikring. Jeg har aldrig oplevet så god en service og rådgivning. Jeg kan kun anbefale deres produkter, priser og medarbejdere.
Nikolaj Kallesøe - 5 stjerner på TrustPilot d. 7. februar 2019

VI ER HER FOR DIG

Den personlige betjening ligger os meget på sinde, og det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder hos os.
Som erhvervskunde hos Gartnernes Forsikring får du derfor din egen personlige rådgiver, som er din kontaktperson, når du har brug for hjælp til dine erhvervsforsikringer.
Nedenfor kan du møde vores forsikringsrådgivere.

Henrik Nygaard

Henrik Nygaard er Eksam. assurandør og er ansvarlig for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder i Midt-, Nordsjælland og Kbh.,...

PositionPosition Exam. assurandør
PhonePhone +45 43340091
CellphoneCellphone +45 20223520
Arrow-rightArrow-right
Lars Bak

Lars Bak er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Sydsjælland og øerne, nærmere...

PositionPosition Exam. assurandør
PhonePhone +45 43340012
CellphoneCellphone +45 40431777
Arrow-rightArrow-right
Brian Hansen

Brian Hansen er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Fyn.

PositionPosition Exam. assurandør
CellphoneCellphone +45 24483002
Arrow-rightArrow-right
Sitemap
CloseClose