FORSIKRINGER TIL DE GRØNNE ERHVERV

Vi har forsikret danske gartnerier siden 1908, og vi har branchens bedste kendskab til de særlige behov og udfordringer, som er knyttet til de grønne erhverv. Vi tilbyder skræddersyede forsikringsløsninger særligt målrettet gartnerier og væksthuse, og vi tilbyder kompetent rådgivning i øjenhøjde baseret på over 100 års erfaring.

Læs mere om vores forsikringer særligt målrettet de grønne erhverv nedenfor - eller se alle vores erhvervsforsikringer her.

COVID-19: Hjælp til vores erhvervskunder

Vi ved, at Corona-epidemien lige nu har store økonomiske konsekvenser for mange af vores erhvervskunder, og vi vil gerne hjælpe, hvor vi kan, så alle forhåbentlig kan komme helskindet gennem krisen.

Del betalingen af din forsikringspræmie op over året og styrk din likviditet her & nu
Har din virksomhed problemer med likviditeten lige nu, og betaler du normalt din forsikringspræmie én gang årligt, så husk, at du har mulighed for - uden tillæg til præmien - at skifte til kvartårlig eller halvårlig betaling.

Har du allerede betalt din forsikringspræmie for 2020, kan vi lige nu ekstraordinært tilbyde dig at tilbagebetale det, du har betalt forud, hvis du skifter til kvartårlig eller halvårlig betaling. Vil du vide mere, kan du ringe til os på tlf. 43 71 17 77 eller til din lokale forsikringsrådgiver.

Hurtig udbetaling af erstatning ved skader
For at hjælpe vores erhvervskunder gennem krisen opprioriterer vi lige nu sagsbehandling og udbetaling af skadeserstatning til vores erhvervskunder i særlig høj grad. Det er vores håb, at dette i tillæg til diverse udefrakommende tiltag kan hjælpe vores erhvervskunder, som har likviditetsproblemer lige nu.

Har i dag haft besøg af Brian fra Gartnernes Forsikring. Jeg har aldrig oplevet så god en service og rådgivning. Jeg kan kun anbefale deres produkter, priser og medarbejdere.
Nikolaj Kallesøe - 5 stjerner på TrustPilot d. 7. februar 2019

VI ER HER FOR DIG

Den personlige betjening ligger os meget på sinde, og det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder hos os.
Som erhvervskunde hos Gartnernes Forsikring får du derfor din egen personlige rådgiver, som er din kontaktperson, når du har brug for hjælp til dine erhvervsforsikringer.
Nedenfor kan du møde vores forsikringsrådgivere.

Lars Bak

Lars Bak er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Sydsjælland og øerne, nærmere...

Position Exam. assurandør
Phone +45 43340012
Cellphone +45 40431777
Arrow-right
Brian Hansen

Brian Hansen er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat-, erhvervs- og gartnerikunder på Fyn.

Position Exam. assurandør
Cellphone +45 24483002
Arrow-right
Bo Rasmussen

Bo Rasmussen er Exam. assurandør og har ansvaret for nysalg og servicering af privat- og erhvervskunder i det midtjyske, nærmere bestemt postnr....

Position Exam. assurandør
Phone +45 43340007
Cellphone +45 40405152
Arrow-right
Sitemap
Close