God og billig forsikring til Fiat

Uanset om du ejer en Fiat Panda, en Fiat Punto, en Fiat 500, en Fiat Tipo eller en anden Fiat model, kan vi tilbyde dig en rigtig god bilforsikring, der dækker alt det, du har brug for - og mere til. Du får meget for pengene, når du forsikrer din Fiat hos os. Derfor har vi også mange tilfredse Fiat ejere som kunder. Vi er et lille, solidt og kundeejet selskab, som er her for dig - også når skaden er sket - og vi har mange års erfaring med at tegne bilforsikringer til Fiat, så du kan trygt overlade forsikring af din Fiat til os.

Fordele ved at forsikre din Fiat hos os

- Fri KM – prisen er den samme uanset, hvor langt du kører om året

- Mange gode standarddækninger

- Spar op til 10%, hvis du tegner flere forsikringer hos os

- Bliv fri for selvrisiko med en selvrisikoforsikring!

- Fleksibel bilforsikring - tilpas selv med tilvalg

 

Standarddækninger til din Fiat

 • Ansvarsforsikring
 • Kaskoforsikring med fri KM
 • Ekstraudstyr op til 26.353 kr. (2019)
 • Retshjælp
 • Redningsforsikring i udlandet (SOS)

Vil du vide mere om standarddækninger i vores bilforsikring?

Tilvalgsdækninger til din Fiat

 • Selvrisikoforsikring – ingen selvrisiko på en lang række skader
 • Vejhjælp
 • Førerforsikring (personskade, hvor der ikke er en kendt skadevolder)
 • Ung fører (hjemmeboende børn under 26 optjener anciennitet).
 • Stilstandsforsikring

Vil du vide mere om tilvalgsdækningerne til vores bilforsikring?

Hvad er prisen på forsikring af min Fiat?

Prisen på en bilforsikring til din Fiat afhænger af forskellige ting, som f.eks. hvilken Fiat model du har, årgang, din alder, og hvilke andre forsikringer, du ønsker at tegne hos os osv.

Vi vil derfor gerne lære dig lidt bedre at kende, før vi kan give dig en præcis pris på forsikring af din Fiat. Alt andet, synes vi, er useriøst. Men vi er ret sikre på, at vi kan overraske dig positivt.

Må vi give tilbud på forsikring af din Fiat?
Hvis du gerne vil have et tilbud på en bilforsikring til din Fiat, så kontakt os nu på tlf. 43 43 71 17 77. Vi kan også ringe dig op.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din Fiat?

Er du ikke helt overbevist? Eller har du spørgsmål omkring, hvad vi kan gøre for dig og din specifikke Fiat, så kontakt os på tlf. 43 43 71 17 77 eller indtast dit tlf.nr. nedenfor, så ringer vi dig op.

Vi vil gøre vores bedst for at give dig en god og billig forsikring til din Fiat.

Vi har bl.a. rigtig gode erfaringer med følgende modeller:

 • Fiat 500
 • Fiat Panda
 • Fiat Punto
 • Fiat Tipo

Og har du en anden Fiat model, kan vi helt sikkert også tilbyde en god og billig bilforsikring til dig. Det ville glæde os at byde endnu en tilfreds Fiat ejer velkommen hos Gartnernes Forsikring.

Ring mig op vedr. forsikring af min Fiat

Indtast dit navn og tlf. nr., så ringer vi dig op.

  Tilladte tegn er: 0-9

  Bemærk: Alle data, du indtaster i denne formular, slettes d. 28-04-2022

  Ønsker du at læse mere om dækninger og vilkår for vores bilforsikring?

  Vil du gerne læse mere om dækinger og tilvalgsmuligheder, så tag et kig i vores produktblad. Det giver et samlet overblik.

  Vil du gerne læse alle detjaljer og vilkår, som gælder for vores bilforsikring, så kan du læse vores forsikringsbetingelser.

  Du finder det hele her.

  Vælg den bedste forsikring til din Fiat

  Faktisk er det ret ligetil. Vi kan tilbyde en god og billig forsikring til Fiat, fordi vi har rigtig gode erfaringer med at forsikre Fiat biler og Fiat ejere. Man behøver ikke være officiel Fiat samarbejdspartner for at kunne tilbyde en god og billig forsikring til Fiat - man behøver faktisk bare have nogle rigtig gode dækninger til en fair pris - og det er lige præcis, hvad vi kan tilbyde til din Fiat!

  Vi har rigtig mange tilfredse kunder, som har valgt at forsikre deres Fiat hos os, og som oplever, at de får en god og billig forsikring til deres Fiat her hos os. Hvis vi selv skal sige det, får du derfor én af de bedste forsikringer på markedet til din Fiat hos os.

  ​​​​​​​Vi er her for dig og din Fiat

  Hos Gartnernes Forsikring lægger vi vægt på grundig forsikringsrådgivning og personlig betjening. Det betyder, at når du vælger at forsikre din Fiat hos os, får du en personlig og grundig rådgivning omkring vores bilforsikring, dækninger, tilvalgsmuligheder osv. Det er nemlig vigtigt for os, at du forstår, hvad din bilforsikring dækker, og at du har det rette grundlag for at beslutte, hvilke dækninger, du ønsker til din Fiat, så du er helt tryg ved, at din Fiat er ordentligt forsikret.

  - også når skaden er sket!
  Vi er vi der for dig - også hvis du får en skade på din Fiat. Og det er jo i virkeligheden det, som det hele handler om: når du forsikrer din Fiat, skal du være tryg ved, at forsikringen også dækker, når skaden er sket. Hos Gartnernes Forsikring får du en hurtig og gnidningsfri skadesbehandling. Vi har en hurtig responstid uanset, om du kontakter os på tlf. eller mail. Vi er her for dig og din Fiat, når det virkelig gælder.

  ​​​​​​​Du får meget for pengene med vores forsikring til Fiat

  Når vi siger, at du får en god og billig forsikring til din Fiat hos os, handler det ikke kun om, at vi kan give dig en god pris på forsikring af din Fiat. Det handler om, at du får rigtig meget for pengene, når du forsikrer din Fiat hos os. Du bør nemlig ikke kun fokusere på prisen, du bør også se på, hvad du får for pengene - og om det, du får med i din Fiat forsikring, giver reel værdi for dig.

  Vi har skruet vores bilforsikring sammen en måde, hvor vi mener, at du får mest for pengene. Når du forsikrer din Fiat hos os, har vi derfor inkluderet de dækninger, som vi mener giver mest værdi for dig, som en del af standarddækningen i din bilforsikring. F.eks. får du som standard "Fri KM", når du forsikrer din Fiat hos os, hvor du mange andre steder, skal betale mere, jo længere du kører i din bil. Til gengæld har vi valgt at lægge en række andre dækninger ud som tilvalg, da det vil være forskelligt, om disse dækninger giver værdi for dig. F.eks. mener vi, at det skal være op til dig selv, om du ønsker at betale for vejhjælp til din Fiat, ung fører osv. På den måde kan vi sikre dig en god pris på forsikring af din Fiat, hvor du får alt, hvad du har behov for, men ikke betaler for mere, end du har brug for.

  Vi vil også gerne forsikre din Fiat

  Vi samler på glade og tilfredse Fiat kunder - er du den næste? Fiat har lavet biler i 120 år. Vi har tegnet forsikringer i over 110 år, og har mange års erfaring med bilforsikringer samt forsikring af Fiat. Så lad os gøre det, vi er bedst til - din Fiat er i trygge hænder hos os uanset, hvilken model, du har.

  Vi kan tilbyde en god og billig forsikring til din Fiat uanset, hvilken model, du har - men vi har også et par særlige favoritter iblandt Fiats bilmodeller, som vi har ekstra gode erfaringer med at forsikre.

  ​​​​​​​Forsikring af Fiat 500

  Fiat 500 er en af vores favoritmodeller. Din lille ikoniske bil har en stor personlighed og en lang historie. Fiat 500 er elsket af mange - og vi er også ret vilde med den lille Fiat. Har du f.eks. set de helt nye Fiat 500 modeller? Den lille Fiat 500 er bare svær ikke at holde af. Ejer du allerede en Fiat 500 eller overvejer du at købe en Fiat 500, vil vi derfor meget gerne give dig tilbud på en bilforsikring til den.

  Forsikring af Fiat Panda

  Vi er også ret vilde med Fiat Panda. Den dejlige lille Panda er og bliver bare helt sin egen - og det har sin helt egen charme. Ejer du en Fiat Panda, eller er ved at købe én, vil vi også rigtig gerne give dig et godt tilbud på din bilforsikring.

  Forsikring af Fiat Punto

  Så er der selvfølgelig den gode gamle Fiat Punto. Vi har også forsikret rigtig mange Puntoer gennem tiden, og vi har kun gode erfaringer med forskring af Fiat Punto. Har du en Fiat Punto, vil vi derfor også meget gerne give tilbud på forsikring af din bil.

  Forsikring af Fiat Tipo

  Et af Fiats nyere skud på stammen, Fiat Tipo, er også noget for sig. Den rummelige familiebil, der trods sin størrelse er holdt i det smukke og æstetiske design, der kendetegner alle Fiats biler. Den kan også noget helt særligt. Har du en Fiat Tipo, så kontakt os gerne for en pris på forsikring. Vi er ret sikre på, at vi kan overraske dig positivt.

   

   

   

  Sitemap
  Gartnernes Forsikring GS