God og billig forsikring til Fiat

Om du har brug for forsikring af Fiat 500, Fiat 500e, Fiat Panda, Fiat Punto, Fiat Tipo eller en helt anden Fiat, kan vi tilbyde dig en rigtig god og billig forsikring til Fiat. Du får meget for pengene, når du forsikrer din Fiat hos os. Vi tilbyder en samlet pakke med alle de bedste forsikringer til din Fiat.

Billig forsikring til Fiat med mange fordele

 • God og billig bilforsikring til Fiat - alle vores bedste forsikringer til din Fiat i én pakke
 • Ubegrænset KM – samme pris på forsikring af din Fiat, uanset hvor langt, du kører
 • God pris på forsikring af Fiat elbil - her får du en skarp pris, uanset hvad du kører på
 • Også gode priser for nye bilister - vi har også en god pris på bilforsikring for unge
 • Spar op til 10%, hvis du tegner flere forsikringer hos os.
 • Ekstra forsikringer til din Fiat - flere tilvalgsmuligheder, f.eks. vejhjælp og førerforsikring

De bedste dækninger til din Fiat samlet i én pakke

 • Kaskoforsikring til din Fiat med fri KM
 • SOS-redningsforsikring i udlandet (rødt kort)
 • Selvrisikoforsikring (friskade) - bliv fri for selvrisiko på mange skader
 • P-skadeforsikring
 • Ekstraudstyr dækkes med helt op til 52.143 kr.
 • Lovpligtig ansvarsforsikring
 • Retshjælpsforsikring

Vil du vide mere om dækninger og vilkår for vores bilforsikring til Fiat?

Vil du gerne læse mere om dækinger og tilvalgsmuligheder i vores bilforsikring, så tag et kig i vores produktblad. Det giver et samlet overblik.

Vil du gerne læse alle detjaljer og vilkår, som gælder for vores bilforsikring, så kan du læse vores forsikringsbetingelser.

Du finder det hele her.

Vælg den bedste forsikring til Fiat

Faktisk er det ret ligetil. Vi kan tilbyde en god og billig forsikring til Fiat, fordi vi har rigtig gode erfaringer med at forsikre Fiat biler og Fiat ejere. Man behøver ikke være officiel Fiat samarbejdspartner for at kunne tilbyde en god og billig forsikring til Fiat - man behøver faktisk bare have nogle rigtig gode dækninger til en skarp pris - og det er lige præcis, hvad vi kan tilbyde til din Fiat.

Vi har rigtig mange tilfredse kunder, som har valgt en bilforsikring til deres Fiat fra Gartnernes Forsikring, og som oplever, at de får en god og billig bilforsikring til deres Fiat her hos os. Hvis vi selv skal sige det, får du derfor én af de bedste forsikringer på markedet til din Fiat hos os.

Få mere for pengene med en bilforsikring til Fiat fra Gartnernes Forsikring

Når vi siger, at du får en god og billig forsikring til din Fiat hos os, handler det ikke kun om, at vi kan give dig en god pris på forsikring af din Fiat. Det handler om, at du får rigtig meget for pengene, når du forsikrer din Fiat hos os. Du bør nemlig ikke kun fokusere på prisen, du bør også se på, hvad du får for pengene.

Når du forsikrer din Fiat hos os, får du alle vores bedste dækninger med i pakken. F.eks. får du som standard ubegrænset km, når du forsikrer din Fiat hos os, hvor du mange andre steder, skal betale mere, jo længere du kører i din bil. Du får også selvrisikoforsikring og parkeringsskadeforsikring til din Fiat med i prisen.

Vi vil også gerne forsikre din Fiat

Vi samler på glade og tilfredse Fiat kunder - er du den næste? Fiat har lavet biler i 120 år. Vi har tegnet forsikringer i over 110 år, og har mange års erfaring med bilforsikringer samt forsikring af Fiat. Så lad os gøre det, vi er bedst til - din Fiat er i trygge hænder hos os uanset, hvilken model, du har.

Vi kan tilbyde en god og billig forsikring til din Fiat uanset, hvilken model, du har - men vi har også et par særlige favoritter iblandt Fiats bilmodeller, som vi har ekstra gode erfaringer med at forsikre.

​​​​​​​Forsikring af Fiat 500 og Fiat 500 elektrisk

Fiat 500 og Fiat 500 elektrisk er en af vores favoritmodeller. Din lille ikoniske bil har en stor personlighed og en lang historie. Fiat 500 er elsket af mange - og vi er også ret vilde med den lille Fiat. Har du f.eks. set de helt nye Fiat 500 modeller? Den lille Fiat 500 er bare svær ikke at holde af. Ejer du allerede en Fiat 500 eller overvejer du at købe en Fiat 500, vil vi derfor meget gerne give dig tilbud på en bilforsikring til den.

Forsikring af Fiat Panda

Vi er også ret vilde med Fiat Panda. Den dejlige lille Panda er og bliver bare helt sin egen - og det har sin helt egen charme. Ejer du en Fiat Panda, eller er ved at købe én, vil vi også rigtig gerne give dig et godt tilbud på din bilforsikring.

Forsikring af Fiat Punto

Så er der selvfølgelig den gode gamle Fiat Punto. Vi har også forsikret rigtig mange Puntoer gennem tiden, og vi har kun gode erfaringer med forskring af Fiat Punto. Har du en Fiat Punto, vil vi derfor også meget gerne give tilbud på forsikring af din bil.

Forsikring af Fiat Tipo

Et af Fiats nyere skud på stammen, Fiat Tipo, er også noget for sig. Den rummelige familiebil, der trods sin størrelse er holdt i det smukke og æstetiske design, der kendetegner alle Fiats biler. Den kan også noget helt særligt. Har du en Fiat Tipo, så kontakt os gerne for en pris på forsikring. Vi er ret sikre på, at vi kan overraske dig positivt.

Sitemap