Vejhjælp

Med vores vejhjælpsdækning kan du få vejhjælp i Danmark og Europa, hvis du f.eks. får behov for bugsering, starthjælp, hjulskifte, oplukning af bildør eller udbringning af brændstof. Vi dækker også persontransport, hvis dit køretøj bugseres til et værksted.

Læs mere om, hvad vejhjælp dækker her.

Vejhjælp

Hvad dækker vejhjælp?

Hos Gartnernes Forsikring samarbejder vi med SOS Dansk Autohjælp A/S, som vi udbyder vejhjælp igennem. Når du har en vejhjælpsforsikring hos os, kan du derfor få assistance hos SOS Dansk Autohjælp på tlf.nr. +45 70 10 80 90.

I dette oversigtsark kan du se, hvad, hvor og hvornår vejhjælp dækker for henholdsvis bil og campingvogn/trailer.

Vejhjælp kan tilvælges til vores bilforsikring for personbiler og varebiler, der udelukkende anvendes til privat kørsel (maks. 3.500 kg). Vejhjælp dækker den bil, der er angivet i policen.

Vil du vide mere om vores vejhjælpsdækning?

Du kan læse mere om vilkår for vores vejhjælpsdækning i forsikringsbetingelserne for vejhjælp.

Du vil altid fremgå af din police, om du har tegnet vejhjælpsdækning.

Vil du vide mere om vores vejhjælpsdækning, er du velkommen til at kontakte os.

Har du husket dit vejhjælpskort?

Det er en rigtig god idé altid at have dit vejhjælpskort i bilen. Print kortet ud og læg det i bilen. Så har du tlf. nr. til SOS vejhjælpsservice og policenr. ved hånden, hvis uheldet er ude.

Vi har sendt dit vejhjælpskort til dig sammen med policen på din bilforsikring. Har du modtaget din police i e-boks, vil du derfor også kunne finde dit vejhjælpskort her.

Kan du ikke finde det, er du velkommen til at skrive til os på gaf@garfors.dk, så fremsender vi kortet til dig i e-boks eller på e-mail.

Sitemap
Gartnernes Forsikring GS