ID sikring - gratis ordning mod identitetstyveri

Når du har en familieforsikring hos Gartnernes Forsikring, får du automatisk også en gratis ID-sikring med. ID-sikring er en ordning, som hjælper dig med at forebygge, opdage og begrænse identitetstyveri.

ID sikring kan samtidig hjælpe dig med at få fjernet uønsket og krænkende indhold fra internettet, når det er lagt op uden dit samtykke, og med at lukke falske profiler f.eks. på de sociale medier, som er oprettet i dit navn.

Hvad kan ID sikring hjælpe dig med?

ID sikring kan hjælpe dig med mange ting. Her har vi listet de vigtigste ting, som forsikringen kan hjælpe dig med. Du kan læse mere om, hvad der er dækket og, hvad der ikke dækket, i betingelserne for ID sikring, som du finder nederst på siden.

1. Forebyggelse af identitetstyveri

Med ID sikring får du en 24 timers telefonservice, der kan hjælpe dig med, hvordan du kan forebygge identitetstyveri, og med at forstå i hvilke situationer, du kan blive udsat for identitetstyveri samt, hvad du du bør være særligt opmærksom på.

2. Opdagelse af identitetstyveri

Din ID sikring kan også hjælpe dig med at opdage svindel og finde ud af, om der har været begået økonomisk kriminalitet som følge af identitetstyveri, og den kan hjælpe dig med at få et overblik over økonomiske uregelmæssigheder mm.

3. Begrænsning af identitetstyveri

Din ID sikring kan også hjælpe dig med at begrænse konsekvenserne af identitetstyveriet og forebygge økonomiske tab, f.eks. ved at tage kontakt til kreditorer og afvise uberettigede pengekrav mm.

4. Juridisk bistand i forbindelse med identitetstyveri

Hvis det ikke lykkes at afvise uberettigede pengekrav mm. som følge af identitetstyveriet, kan din ID-sikring hjælpe med at dække udgifter til juridisk bistand.

5. Identitetsmisbrug på internettet

Din ID sikring kan også hjælpe med forebryggende rådgivning i forbindelse med identitetsmisbrug på internettet samt med at begrænse identitetsmisbrug på internettet, hvor personligt, uønsket og krænkende indhold fra internettet er offentliggjort uden dit samtykke.

ID sikring kan f.eks. hjælpe med at fjerne:

  • Uønskede og/eller krænkende billeder og videoer.
  • Krænkende kommentarer og trusler.
  • Mobning og andet chikanerende materiale.
  • Falske profiler på sociale medier.

Du kan f.eks. også få hjælp til at få kontrollen tilbage over hackede e-mailkonti eller brugerprofiler på sociale medier mm.

Har du mistanke om identitetstyveri?

Hvis du har mistanke om, at du er blevet udsat for identitetstyveri, skal du:

1. Anmelde identitetstyveriet til politiet.
2. Kontakte ID-sikring på tlf.nr. 43340066

Gartnernes Forsikrings ID-sikring varetages og udføres af vores samarbejdspartner Tenerity ApS, Lyngbyvej 20, 3. sal, 2100 København Ø.

Vil du vide mere om ID sikring?

Hvis du gerne vil vide mere om vores ID sikring, kan du hente produktbladet for "ID sikring" nedenfor.

Produktbladet giver dig et nemt og overskueligt overblik over, hvad forsikringen dækker, hvad den ikke dækker osv.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Betingelser for ID sikring

ID-sikring en del af din familieforsikring. Alle kunder med en ikraftværende Familiens Basisforsikring 2 eller Familieforsikring en gratis ordning med ID-sikring.

Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket under.

Tidligere versioner af forsikringsbetingelser for ID-sikring

Har du haft forsikringer hos i en længere periode, kan du være omfattet af tidligere versioner af forsikringsbetingelser for vores ID-sikring. Nedenfor kan du hente den tidligere version af betingelserne. Der kan være forskelle i forhold til de dækninger, som er beskrevet ovenfor. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Hvad er identitetstyveri?

Identitetstyveri er, når en anden person uberettiget og uden dit samtykke bruger din identitet eller dine identitetspapirer med henblik på økonomisk vinding og svindel. Det kan f.eks. at købe varer i dit navn, optage forbrugslån, registrere abonnementer og lign.

Hvad er identitetspapirer?

Identitetspapirer kan være alle former for legitimation, som kan identificere dig, f.eks. pas, kørekort og CPR-nummer. Det kan også være digital indentifikation som f.eks. digitale signaturer, NemID osv.

Sitemap