Udvidet hus og have - en tilvalgsforsikring for dig med hus og have

Når du har en husforsikring hos Gartnernes Forsikring, kan du tilvælge den ekstra dækning "Udvidet hus og have".

Udvidet hus og have er en særlig dækning, som Gartnernes Forsikring har skræddersyet til dig med hus og have, og som indeholder en række særlige udvidede dækninger, der sikrer dig imod alt fra skadedyr til tyveri og hærværk på haveanlæg mm. Læs mere her.

Hvad kan vores udvidet hus og have dækning hjælpe dig med?

"Udvidet hus og have" dækningen kan hjælpe dig med mange ting. Dækningen er et tillæg til din husforsikring og dækker de bygninger, som er omfattet af husforsikringen, samt diverse haveanlæg, som f.eks. plankeværk, murede hegn, redskabsskure, drivhuse, udendørs svømmebassiner, spabade og anlæg til vedvarende energi (solcelleanlæg, varmepumpe, jordvarmeanlæg osv.).*

Nedenfor kan du se de vigtigste ting, som forsikringen kan hjælpe dig med.

1. Skader på dit hus på grund af skadedyr

Med udvidet hus og have dækningen er du dækket mod skader på beboelsbygning forvoldt af flagermus, mår og gnavere, som f.eks. mus og rotter.

2. Hærværk og tyveri fra haveanlæg

Din hus og have dækning dækker også skader på haveanlæg m.m. i forbindelse med påkørsel, tyveri og hærværk.

3. Bortskaffelse og oprydning af væltede træer

Udvidet hus og have dækker desuden bortskaffelse og oprydning af træer, når de er væltet pga. storm.

4. Funktionsfejl i elektriske bygningsinstallationer

Under vores hus og have dækning er du også dækket mod funktionsfejl i fastmonterede elektriske bygningsinstallationer i de første 4 år af deres levetid.

5. Byggematerialer og tilbehør

Byggematerialer og tilbehør, som skal monteres i eksisterende bygninger, er forsikret, når de befinder sig på forsikringsstedet, indtil de er monteret.

5. Kosmetiske forskelle på fliser, glas og sanitet

Hus og have dækningen inkluderer også en dækning for kosmetiske forskelle mellem beskadigede og ubeskadigede fliser, klinker, glas og sanitet.

Betingelser for Udvidet hus og have tilvalgsdækning

Udvidet hus og have er en tilvalgsdækning til vores husforsikring. Du kan altid se af din police, om du har denne tilvalgsdækning. Du kan finde alle dine policer på Mine Sider.

Ovenstående er blot fremhævede eksempler fra vores hus- og have tilvalgsdækning. Du kan se alt, hvad der er omfattet af tilvalgsdækningen inkl. de specifikke vilkår for dækning af skader - herunder hvad der ikke er dækket - i betingelserne for husforsikring.

Sitemap
Gartnernes Forsikring GS