Gartnernes Forsikring støtter Den Danske Naturfond

Gartnernes Forsikring støtter Den Danske Naturfond
Foto: Jesper Edvardsen

Gartnernes Forsikring har siden 2021 støttet Den Danske Naturfond, og hvert år køber vi 20 m2 natur for hver 100 kunder, som er forsikret hos os.

Du er med til at beskytte Danmarks vilde natur

Det betyder, at du som kunde i Gartnernes Forsikring er med til at beskytte den vilde natur i Danmark.

For hver 100 kunder, der er forsikret i Gartnernes Forsikring, køber vi hvert år 20 m2 natur gennem Den Danske Naturfond. I 2023 har vi i fællesskab sikret 2.955 m2 vild natur i Danmark.

Vi opgør donationen til Den Danske Naturfond en gang årligt, og I 2023 har vi kunnet overrække Den Danske Naturfond en donation på 35.455 kr., som vil blive brugt til at opkøbe 2.955 m2 dansk natur med det formål at bevare, genoprette og pleje den vilde natur for derved at sikre bioversiteten og give bedre plads til vilde dyr og planter.

Sammen har vi allerede sikret tæt på 8.000 m2 vild natur i Danmark

I 2021 sikrede Gartnernes Forsikring med sin donation til Den Danske Naturfond 2.083 m2 vild natur, i 2022 kunne vi opkøbe 2.895 m2, og sammenlagt med vores donation i 2023 betyder det, at vi allerede nu har været med til at sikre 7.933 m2 vild dansk natur for eftertiden.

"Som kunde i Gartnernes Forsikring har du i høj grad også en andel i vores samarbejde med Naturfonden om at bevare den danske natur. Derfor vil vi gerne sige tak til dig, fordi du vil være en del af vores grønne forsikringsfællesskab - sammen kan vi gøre en forskel for den danske natur og sikre unikke naturoplevelser for de kommende generationer."

Irene Andreasen, adm. direktør i Gartnernes Forsikring

Engelsholm Sønderskov - Vejle Ådal
Billedet her er fra Engelsholm Sønderskov i Vejle Ådal, som vi med vores donation i 2022 var med til at sikre, at Den Danske Naturfond kunne opkøbe, så den vilde natur i området nu er sikret for eftertiden. Foto: Jesper Edvardsen
Den danske naturfond

"Naturen i Danmark har brug for mere plads, og vi kan alle gøre en forskel"

Den Danske Naturfond er en uafhængig, privat, non-profit fond, som har til formål at købe, beskytte og genoprette natur i hele Danmark for at sikre unikke naturoplevelser og evigtvarende naturbeskyttelse. Naturfonden arbejder for at skabe et Danmark med bedre plads til vilde dyr og planter, og hvor alle kan opleve storslået natur på naturens betingelser.

Flemming Nielsen, direktør i Den Danske Naturfond, udtaler:

"Naturen i Danmark har brug for mere plads, hvis vi skal sikre en bedre biodiversitet. Vi kan alle gøre en forskel, og Gartnernes Forsikring er med til at tage ansvar med jeres flotte donationer, som Naturfonden løbende vil bruge til at købe og beskytte nye naturområder. Det er ikke kun godt for naturen men vil også sikre storslåede naturoplevelser til fremtidens generationer."

Sitemap