God og billig forsikring til studerende

Vores studieforsikring er en kombineret indboforsikring og ulykkesforsikring til studerende. Vores studieforsikring indeholder de vigtigste dækninger, som du har brug for, når du er ung og bor til leje. Prisen for vores studieforsikring er meget fordelagtig, og du får altså en rigtig god og billig studieforsikring, som hverken dækker for meget eller for lidt.

Derfor skal du vælge vores studieforsikring

Vores studieforsikring er tilpasset dine behov som studerende. Forsikringen dækker det, du har behov for - hverken mere eller mindre.

- Indboforsikring og ulykkesforsikring til en skarp pris

- Alle de forsikringer, du har brug for som studerende

- Lav selvrisiko på indboforsikring

- Studierabat på dine forsikringer så længe, du studerer

- Også studierabat på tilvalgsforsikringer, f.eks. rejse & elektronik

 

Med vores studieforsikring får du både ulykkes- og indboforsikring

Vores studieforsikring består af to forsikringer, som vi har samlet i én pakke for at gøre det så nemt som muligt for dig. En indboforsikring og en ulykkesforsikring. Samtidig har vi tilpasset forsikringerne, så de passer til dine behov som studerende, så du hverken får mere eller mindre end, du har brug for. Alt sammen til en overkommelig pris hver måned.

Indboforsikring til studerende

 • Lav selvrisiko
 • Dækker også cykeltyveri
 • Dækker på begge adresser ved flytning
 • Bagageforsikring
 • Inkl. forsikring mod identitetstyveri
 • Inkl. ansvars- & retshjælpsforsikring

Ulykkesforsikring til studerende

 • Erstatning ved varigt mén
 • Dækning ved dødsfald
 • Straks-erstatning på 10.000 kr.
 • Tandskade-dækning
 • Udgifter til kiropraktor & fysioterapeut
 • Dækning for farlig sport & motorcykelfører
Indboforsikring til studerende

Indboforsikring til studerende

Vores indboforsikring til studerende indeholder alle de standarddækninger, som man får i vores familieforsikring. Dækningssummerne har vi tilpasset dit behov som studerende, der bor til leje.

Hvad dækker min indboforsikring?
Din indboforsikring dækker skader på dine ting, hvis der f.eks. opstår brand i din bolig, eller hvis du får en vandskade og dine ting bliver ødelagt. Forsikringen dækker også tyveri og hærværk, f.eks. hvis du har indbrud, eller du får stjålet dine ting, din cykel eller den bliver udsat for hærværk.

Din indboforsikring hjælper dig også i andre situationer, f.eks.:

 • Bagageforsikring
 • ID-sikring - forsikring mod identitetstyveri - se mere
 • Ansvarsforsikring - dit erstatningsansvar, hvis du forvolder skade på andre eller deres ting
 • Retshjælpsforsikring
 • Psykologisk krisehjælp

Tilvælg flere forsikringer med studierabat
Du har mulighed for at tilvælge forskellige ekstra forsikringer til din indboforsikring.

Læs mere om de mest relevante tilvalg for dig her.

Ulykkesforsikring til studerende

Vores ulykkesforsikring til studerende indeholder alle de standarddækninger, som er i vores almindelige ulykkesforsikring, og vi har tilpasset dækningssummerne, så de passer til dine behov som ung. Forsikringen dækker både i din fritid, når du er på studiet, og hvis du er i praktik eller har et studiejob.

Hvad dækker min ulykkesforsikring?
Din ulykkesforsikring giver ret til erstatning for varigt mén eller død i tilfælde af, at du er ude for en ulykke. Din ulykkesforsikring kan udtbetale en erstatning på op til 1 mio. kr. ved varigt mén efter en ulykke samt 100.000 kr. ved død som følge af en ulykke.

Din ulykkesforsikring dækker:

 • Erstatning for varigt mén startende ved 5% og helt op til 100%
 • Dobbelterstatning ved méngrad på 30% eller derover
 • Strakserstatning på 10.000 kr. ved knoglebrud*, overrevet korsbånd og akillessene
  (*Se hvilke knoglebrud, der er dækket af strakserstatning her.)

Din ulykkesforsikring omfatter også:

 • Udgifter til lægebehandling, fysioterapeut eller kiropraktor
 • Tandskade
 • Farlig sport
 • Motorcykeldækning

Forudsætningen for alle dækninger er, at skaden er sket som følge af en ulykke, og forsikringen skal altså ikke forveksles med en syge- eller sundhedsforsikring.

Rejseforsikring til studerende

Rejseforsikring og elektronikforsikring med studierabat

Når du tegner vores studieforsikring, har du mulighed for at vælge forskellige ekstra forsikringer som tilvalg til din indboforsikring.

De mest relevante tilvalgsforsikringer for dig er rejseforsikring og elektronikforsikring.

Rejseforsikringen dækker, når du rejser i hele verden på rejser op til 60 dage. Læs mere om vores rejseforsikring her.

Elektronikforsikringen er en udvidet dækning af elektronik som f.eks. bærbar computer eller mobiltelefon. Du kan læse mere om vores elektronikdækning her, hvor du også kan få gode råd om, hvorvidt en elektronikforsikring vil være relevant for dig.

Du får naturligvis også studierabat på de forsikringer, du tilkøber.

Du kan læse mere om alle tilvalgsforsikringer under vores familieforsikring.

Du kan også ringe til os, hvis vi du vil vide mere, eller hvis vi skal hjælpe dig med at afklare dine behov.

Vil du vide mere om dækninger og vilkår for vores studieforsikring?

Du kan finde flere detaljer om dækninger, tilvalgsdækninger og vilkår i vores indboforsikring (familieforsikring) her.

Du kan finde flere detaljer om dækninger, tilvalgsdækninger og vilkår i vores ulykkesforsikring her.

 

Studieforsikring

Ofte stillede spørgsmål om studieforsikring

Her kan du få svar på nogle af de typiske spørsmål om studieforsikring.

Hvad er en studieforsikring?

En studieforsikring kan være mange forskellige ting, alt efter hvor du køber den. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ordentligt ind i, hvad den enkelte studieforsikring dækker, når du tjekker priser og sammenligner studieforsikringer.

Nogle steder er en studieforsikring udelukkende en billig indboforsikring for studerende. Andre steder får du mere med i pakken. Under indboforsikringen kan der være stor forskel på, hvad og hvor meget der er dækket. Det er derfor også vigtigt at undersøge, om indboforsikringen dækker det, du har brug for.

Hos Gartnernes Forsikring er en studieforsikring en samlet pakke med de forsikringer, som er mest relevante, når man er ung. Vores studieforsikring består af en indboforsikring og en ulykkesforsikring. Indboforsikringen er sammensat så den passer perfekt til dig, der er ung og bor til leje. En ulykkesforsikring er en meget vigtig forsikring, som man aldrig bør spare væk, og derfor er den også med i vores studieforsikring. Ulykkesforsikringen i vores studieforsikring giver dig en rigtig god dækning sammenlignet med, hvad du får tilbudt som ung mange andre steder, og du får vores særlige pris for studerende uanset, hvad du studerer, og uanset hvad, du har som studiejob eller praktik i løbet af din studietid.

Hvilke forsikringer skal man have som studerende?

Hvilke forsikringer, du skal have, når du er studerende, kommer an på, om du er flyttet hjemmefra, eller om du stadig bor hjemme – og din alder. Er du flyttet hjemmefra, og er du over 18 år*, bør du som minimum have en indboforsikring og en ulykkesforsikring.

En indboforsikring dækker dine ting, hvis der f.eks. er indbrud, opstår en brand eller sker en vandskade i din lejlighed. Den dækker også din ting uden for hjemmet, som f.eks. hvis du får stjålet din cykel, din pung eller din telefon.

En ulykkesforsikring kan give dig erstatning, hvis du kommer ud for en ulykke og får varige mén. Det kan også være ved mindre skader, som f.eks. tandskader og knoglebrud.

Nogle unge mennesker vil have behov for flere forsikringer. Rejser du f.eks. meget, kan du have behov for en rejseforsikring. Har du hund eller bil, skal du som minimum have de lovpligtige ansvarsforsikringer.

*Det er forskelligt fra selskab til selskab, hvor længe du er dækket af dine forældres forsikring. Hos Gartnernes Forsikring er du dækket af dine forældres familieforsikring, indtil du fylder 18 år. Har din forældre haft en børneulykkesforsikring til dig, gælder den også til, du fylder 18. Herefter skal du have en voksenulykkesforsikring.

Hvad er den bedste studieforsikring?

Den bedste studieforsikring, er den forsikring som dækker dine behov – hverken mere eller mindre.

Det er vigtigt, at du ikke er underforsikret. Som ung er det fristende kun at se på prisen for en studieforsikring, men husk, at det vigtigste er, at forsikringen dækker det, du har brug for. Det kan ikke betale sig at spare 1.000 kr. om året, hvis forsikringen ikke dækker dine behov. Giver din ulykkesforsikring f.eks. kun en symbolsk dækning, hvis du kommer ud for en ulykke, er dine penge ikke særlig godt givet ud.

Det kan heller ikke betale sig at være overforsikret. Det giver ingen mening at betale et ekstra beløb hver måned for noget, man ikke har behov for. Bor du til leje i en lille lejlighed, som er sparsomt møbleret, og ejer du derudover kun en gammel cykel og en bærbar computer, skal du ikke betale for at være dækket med en uforholdsmæssigt stor indbosum.

Det kan være svært at vurdere, hvor stor en indbosum, man har behov for, når man er ung og ingen erfaring har med forsikring. I vores studieforsikring har vi sat indbosummen, så den svarer til dét, vi vurderer som normalt for et ungt menneske, der bor til leje. Er du i tvivl, om det dækker dit behov, kan vi naturligvis hjælpe dig med at vurdere det.

Hvad skal jeg se på, når jeg sammenligner studieforsikringer?

Når du laver en sammenligning af studieforsikringer, er det vigtigt både at se på pris og dækninger. Dækningerne skal svare til dine behov, og prisen skal svare til det, som forsikringen dækker. En studieforsikring er for billigt købt, hvis den ikke dækker dine behov.

Det vigtigste er, at dækningen i din indboforsikring stemmer overens med det, du ejer, og at din ulykkesforsikring giver en god dækning, som reelt kan hjælpe dig videre i livet, hvis du bliver invalid efter en ulykke. Derudover er det vigtigt, at du kun betaler for dækninger, som du har brug for. Rejser du kun sjældent, giver det f.eks. ikke mening at have en rejseforsikring. Har du kun et gammelt fjernsyn og en billig bærbar med et par år på bagen, er det heller ikke sikkert, at en elektronikforsikring vil give værdi for dig.

Foretager du en grundig sammenligning af studieforsikringer, vil du se, at den bedste studieforsikring er den, hvor du får det, du har behov for og kun betaler for det, du får.

Sitemap