Gartnernes Forsikring - Siden 1908

Hos Gartnernes Forsikring har vi tegnet forsikringer for de grønne erhverv siden 1908, hvor vi blev grundlagt af de danske gartnere som et kundeejet selskab. Og vi er stadig kundeejede den dag i dag. Det betyder bl.a., at der ikke er nogen aktionærer, som skal tilgodeses.

Idag tilbyder vi en bred portefølje af forsikringer til både private og erhvervskunder, og alle kan tegne forsikringer hos os. Det er altså hverken et krav, at du har et gartneri eller andet erhverv. Har du til gengæld gartneri eller andet grønt erhverv, kan du trække på vores over 100 årige erfaring på området. Vi kender dine særlige behov og rådgiver dig med stor erfaring og passion.

Det handler om dig - og det du holder allermest af!
Hos os er det kunden, der er hovedpersonen. Vi har altid tid til vores kunder, og vi lægger stor vægt på at give dig en personlig og nærværende rådgivning og service uanset, hvor i landet, du hører hjemme. Uanset om du er privat eller erhverskunde, får du hos os din helt egen forsikringsrådgiver, som i dialog med dig sikrer, at du altid får den bedste rådgivning og dækning ud fra dine aktuelle behov.

Vi dækker hele Danmark - og vi er der, når du har brug for os!
Vores hovedkontor ligger centralt placeret i Høje Taastrup, som ikke ligger langt fra København og samtidig ligger centralt i Øresundsregionen.
Vores forsikringsrådgivere og teknikere dækker hele landet med udgangspunkt i deres lokalområde, og vi kommer til dig, når du har brug for os.

Sitemap
Close