Værd at vide, inden du tegner forsikring

Det er vigtigt for os, at du tegner forsikringer på et oplyst grundlag, og at du føler dig tryg hele vejen igennem beslutningsprocessen.

Som kunde hos os, får du derfor tilknyttet din helt egen personlige forsikringsrådgiver, som i samarbejde med dig, afdækker dine behov og foretager en risikoanalyse, så du får taget de rigtige til- og fravalg. Din personlige forsikringsrådgiver sørger for, at du er grundigt informeret omkring konsekvenserne af dine valg, så du har det rette grundlag for at tage beslutning omkring dine forsikringer.

Din personlige forsikringsrådgiver vil typisk komme ud på et personligt besøg hos dig inden forsikringstegning for at gennemgå dine policer, således at vi i fællesskab kan sikre, at alle dine forsikringsbehov er drøftet og stemmer overens med din aktuelle situation.

  Værd at vide, inden du tegner forsikring

  Vigtige informationer

  Der er en række vigtige oplysninger og informationer, du skal have sammen med det forsikringstilbud, du modtager fra os, og som det er vigtigt, at du læser igennem, før du tegner forsikring. Nedenfor kan du se hovedpunkterne i den information, du modtager, og nederst kan du hente et samlet informationsdokument, som indeholder alle nødvendige oplysninger.

  • Forsikringer, som du skal have
  • Mulighed for dobbelt forsikring
  • Fortrydelsesret
  • Forsikringens løbetid og opsigelse
  • e-Boks
  • Aflønning
  • Forsikringsformidlere
  • Personoplysninger
  • Klagemuligheder
  • Tilsyn og Garantifond

  Lovpligtige afgifter og gebyrer

  Som forsikringsselskab er vi pålagt at opkræve en række lovbestemte afgifter, bidrag og gebyrer. Nedenfor kan du hente en oversigt over afgifter mm., som vi er pålagt at opkræve.

  Samtykkeerklæring

  I forbindelse med, at du tegner forsikringer hos os, giver du samtykke til, at vi må indhente og videregive dine kundeoplysninger. Det gælder både ved tegning og ved overflytning af skadesforsikringer.

  Du kan hente formularen nedenfor.

  Post i e-Boks

  I Gartnernes Forsikring er du automatisk tilmeldt post i e-Boks, og du vil derfor modtage forsikringsoversigter, policer, opkrævninger, rykkere mm. fra os i din e-Boks.

  Enkelte dokumenter kan vi stadig kun sende med almindelig post, men vi arbejder på at kunne sende endnu flere dokumenter til e-Boks. Du vil derfor i en periode modtage dokumenter både med almindelig post og i din e-Boks.

  Modtag din post sikkert og hurtigt med e-Boks
  Ved at sende din post digitalt til din e-Boks kan vi sikre, at du får breve fra os så sikkert og så hurtigt som muligt.

  Der er desuden en lang række andre fordele for dig ved at modtage post fra Gartnernes Forsikring i din e-Boks

  • Du får policer, opkrævninger, forsikringsoversigter mm. fra os med det samme.
  • Du får post fra os det samme sted, som du får digital post fra det offentlige.
  • Digital post er sikker og nem.
  • Du kan nemt få besked, når der er post til dig i e-Boks.

  Få besked, når der er ny post i e-Boks
  Vi anbefaler, at du opdaterer dine kontaktoplysninger på din profil i din e-Boks, så du er sikker på at få besked, når der er ny post. Det kan du gøre ved at logge ind på e-boks.dk og vælge "rediger profil" i menuen. Ønsker du hjælp til at få opdateret dine kontaktoplysninger i e-Boks, så kan du kontakte e-Boks support på tlf.nr. 82 30 32 31.

  Oplever du problemer med at se post fra os i e-Boks?
  Hvis du oplever problemer med at se post fra os i e-Boks, så start med at læse om mulige årsager hertil i vores FAQ - læs mere her.
  Løser det ikke problemet, så kontakt os.

  Tegn flere forsikringer & få flere fordele!

  Tegner du flere forsikringer hos os, kan du opnå ekstra fordele i form af samlerabatter på dine forsikringer. Faktisk kan du få helt op til 10% i samlerabat, hvis du har tegnet mindst 3 forskellige forsikringer hos os. Grundlæggende er vores fordelssystem som følger:

  5% samlerabat ved mindst 2 forsikringer (Hvis du tegner en Familieforsikring og derudover en af følgende forsikringer: Privat Ulykke-, Ny Bilforsikring, Hus- eller Fritidshusforsikring).

  10% samlerabat ved mindst 3 forsikringer (Hvis du tegner en Familieforsikring og derudover mindst to af følgende forsikringer: Privat Ulykke-, Ny Bilforsikring, Hus- eller Fritidshusforsikring).

  Tegner du forsikringer udover ovennævnte, får du samme rabat på disse, f.eks. Familiens Dyreforsikring, ATV-/Motocrossforsikring samt Vejhjælp og Årsrejseforsikring (dog undtaget entrepriseforsikring samt øvrige motorkøretøjsforsikringer såsom Motorcykel, Campingvogn, Knallert, Varebil Lastbil, Arbejdsmaskiner og Traktorer).

  Rabatten gælder kun, hvis forsikringerne er forskellige.

  Sitemap
  Close