Fleksibel bilforsikring med fri KM - så er du godt kørende fra start!

Hos os får du en fleksibel bilforsikring med gode standarddækninger, der kan skrues sammen, så den matcher dine behov - og uanset, hvordan du sammensætter din bilforsikrig, får du meget for pengene, når du forsikrer din bil hos os. F.eks. har vi ingen begrænsning på kørte KM - og du får en retshjælpsforsikring og redningsforsikring (SOS) med i prisen.

Dine fordele, når du forsikrer din bil hos os

 • Fri KM – prisen er den samme uanset, hvor langt du kører om året
 • Mange gode standarddækninger
 • Spar op til 10%, hvis du tegner flere forsikringer hos os
 • Bliv fri for selvrisiko med en selvrisikoforsikring!
 • Fleksibel bilforsikring - tilpas selv med tilvalg

Standarddækninger i vores bilforsikring

 • Ansvarsforsikring
 • Kaskoforsikring med fri KM
 • Ekstraudstyr op til 26.883 kr. (2020)
 • Retshjælp
 • Redningsforsikring i udlandet (SOS)
Bilforsikring med fri km

Kaskoforsikring med fri KM

En kaskoforsikring dækker skader på din bil ved sammenstød, uheld osv. En kaskoforsikring er rigtig god at have, da den kan spare dig mange penge, hvis du får større skader på din bil.
Kaskoforsikringen dækker dig og enhver anden, som lovligt benytter din bil.

Ekstra dækninger inkluderet
I vores kaskoforsikring har vi valgt at inkludere en retshjælpsforsikring samt en redningsforsikring, som sikrer dig assistance via "Rødt kort" ordningen, når du kører i udlandet. Læs mere om "Rødt kort" ordningen her.

Fri KM
Hos Gartnernes Forsikring er prisen på din bilforiskring ikke betinget af, hvor meget du kører, som det ofte er tilfældet mange andre steder. Hos os får du fri KM, hvilket er en stor fordel, hvis du kører mange km - og det er derfor også vigtigt, at huske på, når sammenligner priser på bilforsikring.

Billigere bilforsikring, når du kører skadesfrit
Vi vil gerne belønne dig for at køres skadesfrit. Derfor bliver din bilforsikring hos os billigere, jo længere du har kørt skadesfrit. Har du status som elitebilist, opnår du således den billigste pris på vores bilforsikring.

Du kan læse alle detaljer om dækninger i vores bilforsikring her

Bilforsikring med fri km

Ansvarsforsikring

Som privat bilejer skal du tegne en ansvarsforsikring til din bil, som dækker hvis du forvolder skade på andre, mens du fører din bil. Ansvarsforsikringen er lovpligtig.
Ansvarsforsikringen dækker dig og enhver anden, som lovligt benytter din bil.

Fra 1. januar 2019 blev der indført en lov om dagsgebyr, hvis man ikke har tegnet en ansvarsforsikring til sin bil.

Det dækker en ansvarsforsikring
Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker skader, som du måtte forvolde på andre personer eller andres ting, hvis du er involveret i et færdselsuheld. Gartnernes ansvarsforsikring dækker med de til enhver tid gældende summer, som er defineret i færdselsloven.

Ansvarsforsikringen dækker sikredes erstatningsansvar ved:

 • Skade forvoldt ved bilens brug som køretøj.
 • Skade forvoldt under forskriftsmæssig anvendelse af påhængskøretøj, hvis det fremgår af policen, at bilen er registreret med godkendt trækkrog.
 • Personskade, som overgår forsikringstageren, når denne ikke selv er fører af bilen.

Du kan se detaljerne for vores ansvarsforsikring i betingelserne for vores bilforsikring.

Bilforsikring med fri km

Tilpas din bilforsikring med tilvalg

Vi har valgt at gøre vores bilforsikring så fleksibel som muligt for dig, så du selv kan tilpasse den efter dine behov og dit temperament. Det betyder, at du har mulighed for at vælge en række tilvalgsdækninger, alt efter, hvad der er aktuelt for dig.

Du har følgende tilvalgsmuligheder til din bilforsikring:

 • Vejhjælp
 • Selvrisikoforsikring
 • Ung fører (hjemmeboende børn optjener anciennitet) - ikke muligt for CVR-registrerede biler.
 • Førerforsikring (dækker føreren af den forsikrede bil)

Du kan læse mere om "ung fører" dækning og "førerforsikring" i vores forsikringsbetingelser.

Her kan du læse mere om vejhjælp

Her kan du læse mere om selvrisikoforsikring.

Bilforsikring med fri km

Slip for selvrisikoen - tegn en selvrisikoforsikring

Vores selvrisikoforsikring er en tilvalgsmulighed for dig, der gerne helt vil slippe for selvrisiko, hvis du har haft en skade.

Når du har tegnet en selvrisikoforsikring, opkræver vi ikke selvrisiko ved følgende skader:

 • Skade som følge af brand, eksplosion og lynnedslag.
 • Skade som følge af tyveri og røveri.
 • Skade ved nedstyrtning af genstande på bilen.
 • Skade, der er forvoldt ved hærværk af kendt ansvarlig skadevolder.
 • Skade som følge af hagl.
 • Skade ved påkørsel af større vilde dyr.
 • Skade, der kun sker på bilens lygter, spejle og ruder
 • Dog halv selvrisiko hvis forruden skal udskiftes (kan også frakøbes).

Du kan læse mere om selvrisikoforsikringen i vores forsikringsbetingelser.

Du vil altid fremgå af din police, om du har tegnet en selvrisikoforsikring.

Bilforsikring med vejhjælp

Vejhjælp - en ekstra tryghed

Er du helt på herrens mark, hvis din bil går i stå eller skal have skiftet hjul? Så er det måske en god idé at overveje en vejhjælpsforsikring.

Vejhjælp kan tilkøbes for personbiler og varebiler, der udelukkende anvendes til privat kørsel (maks. 3.500 kg). Vejhjælp dækker den bil, der er angivet i policen.

Få vejhjælp i Danmark og Europa
Vejhjælpsdækningen giver mulighed for vejhjælp i Danmark og Europa, hvis du f.eks. får behov for bugsering, starthjælp, hjulskifte, oplukning af bildør og udbringning af brændstof. Når du har tilvalgt vejhjælp dækkes desuden persontransport, hvis dit køretøj bugseres til et værksted.

I samarbejde med SOS Dansk Autohjælp
Hos Gartnernes Forsikring samarbejder vi med SOS Dansk Autohjælp A/S, som vi udbyder vejhjælp igennem. Når du har en vejhjælpsforsikring hos os, kan du derfor få assistance hos SOS Dansk Autohjælp på tlf.nr. +45 70 10 80 90.

Hvad dækker vejhjælp?
Vi har lavet et praktisk oversigtsark, der giver dig overblik over, hvad, hvor og hvornår vejhjælp dækker for henholdsvis bil og campignvogn/trailer. Skemaet kan være en god hjælp at have liggende i bilen, hvis uheldet er ude, så du ved, hvad du kan få hjælp til. Hent skemaet her.

Du kan læse mere i vores betingelser for vejhjælp, som du finder her.

Har du husket dit vejhjælpskort?
Det er en rigtig god idé altid at have dit vejhjælpskort i bilen. Print kortet ud og hav det altid i bilen. Så har du tlf. nr. til SOS vejhjælpsservice og policenr. ved hånden, hvis uheldet er ude. Se hvor du finder dit vejhjælpskort her.

Vil du vide mere om dækninger og tilvalgsmuligheder?

Hvis du gerne vil vide mere om Gartnernes bilforsikring og de forskellige tilvalgsmuligheder, kan du hente vores produktblad nedenfor. Produktbladet giver dig et nemt og overskueligt overblik over, hvad forsikringen dækker, hvad den ikke dækker osv. I din police kan du til enhver tid se, hvilke specifikke dækninger og evt. tilvalgsdækninger, du har.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forsikringsbetingelser for bilforsikring

Du kan hente betingelser for vores bilforsikringer her. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Tidligere versioner af forsikringsbetingelser

Har du haft forsikringer hos i en længere periode, kan du være omfattet af tidligere versioner af forsikrings- eller vejhjælpsbetingelser. Nedenfor kan du hente tidligere versioner af betingelserne. Der kan være forskelle i forhold til de dækninger, som er beskrevet ovenfor. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af.

Hent "Rødt kort" app'en & hav altid hjælpen lige ved hånden

Din kaskoforsikring giver dig ret til at få vejhjælp i udlandet via SOS International. Du behøver ikke længere medbringe det røde kort, når bare du har din bils registreringsnummer samt tlf. nr. til SOS International: +45 70 10 50 52.

Vi anbefaler, at du downloader "Rødt kort" app'en, som er designet til at yde dig hurtig hjælp, når du har brug for det i udlandet.

Rødt kort app'en giver dig bl.a. mulighed for at tilkalde vejhjælp med angivelse af din GPS-position og anmelde skader digitalt.

Læs om rødt kort ordningen her, hvor du også får en guide til app'en.

Behøver jeg et grønt kort?

Det grønne kort er en legitimation over for andre landes myndigheder og et bevis på, at bilens ansvarsforsikring er betalt og dækker efter det pågældende lands lovgivning.

I mange europæiske lande er det grønne kort i princippet ikke længere nødvendigt at medbringe, da din nummerplade i princippet er nok, men mange føler sig tryggere, hvis de medbringer kortet alligevel. Bliver du bedt om at fremvise det grønne kort som dokumentation for din ansvarsforsikring, kan du altid ringe til SOS International på +45 70 10 50 52.

I følgende lande er det dog fortsat nødvendigt altid at have det grønne kort i bilen: Albanien, Aserbajdsjan, Bosnien-Hercegovina, Hviderusland, Iran, Israel, Makedonien, Marokko, Moldova, Montenegro, Rusland, Tunesien, Tyrkiet og Ukraine.

Krav om tyverisikring med sporingssystemer

For særlige biltyper og for biler over en vis værdi, stiller vi i forbindelse med tyveridækning krav om, at bilen er tyverisikret med en godkendt og tilsluttet GPS/sattelitovervågning. Det monterede GPS baserede søge- og genfindingssystem skal være afprøvet og certificeret af GTS-Instituttet DELTA og fremgå af fortegnelsen over sporingssystemer, som er registereret hos Forsikring & Pension.

Vejledning omkring sporingssystemer samt listen over registererede certificerede produkter findes på Forsikring & Pensions hjemmeside.

Vælg en god og billig bilforsikring – fordi din bil fortjener det bedste!

Hos Gartnernes Forsikring har vi mange års erfaring med bilforsikringer. Vi har rigtig mange tilfredse bilejere forsikret hos os – fordi vi tilbyder en bilforsikring med gode standarddækninger og mange relevante tilvalgsmuligheder – til en yderst konkurrencedygtig pris.

Bilmærker, vi har ekstra gode erfaringer med
Vi kan tilbyde en rigtig fornuftig bilforsikring til langt de fleste bilmærker, og har du én af nedenstående bilmærker, har vi særligt gode erfaringer med at forsikre dit bilmærke.

Er din bil ikke på vores top 10?
Bare rolig, vi har over 100 års erfaring, så vi har en meget bred erfaringsflade – også når det kommer til bilforsikringer, så vi kan helt sikkert også tilbyde dig en god og billig bilforsikring, der dækker alt det, du har behov for – og lidt til.

Bilforsikring med fri km – og meget for pengene
Med en bilforsikring fra Gartnernes Forsikring får du generelt meget for pengene, hvis du sammenligner priser og dækninger med andre forsikringer på markedet. Når du har din bil forsikret hos os, får du f.eks. altid fri km. Det betyder, at vi ikke sætter nogen begrænsning på, hvor mange km du må køre om året. Prisen på din bilforsikring er altid den samme uanset, hvor langt du kører.

Er du bosat i provinsen, pendler, eller kører langt af andre årsager, vil du derfor typisk opleve, at vores bilforsikring er billig i forhold til, hvad du ellers kan få, når først du oplyser hvor mange km, du kører om året.

En bilforsikring fra Gartnernes Forsikring dækker også ekstraudstyr
Du får på mange områder meget for pengene, når du forsikrer din bil hos os. F.eks. dækker vi også fastmonteret udstyr i din bil, selvom det ikke er fabriksmonteret. Det kan f.eks. være interiør, fælge, dæk, speciallak, styling, lys, musikanlæg, kommunikations- og AV-udstyr, GPS osv.

Vi dækker også udvalgt udstyr, som ikke er fastmonteret, f.eks. cykelholdere, tagbokse, barnestole mm.

Vi erstatter ekstraudstyr med helt op til 26.353 kr. (2019), hvilket dækker dig rigtig godt ind på udstyrsfronten. Denne dækning og dækningssummen kan også variere meget fra selskab til selskab og er derfor også vigtig at have øje for, når du sammenligner priser på bilforsikringer. Ekstraudstyr kan nemlig hurtigt løbe op, og er din dækningssum ikke særlig høj, kan det hurtigt løbe op, hvis din bil er udsat for tyveri eller en anden skade.

Du kan altid se gældende vilkår og satser i vores betingelserne for bilforsikring.

​​​​​​​Hvad koster det at forsikre min bil hos Gartnernes Forsikring?

Det første spørgsmål, vi altid får, er: ”Hvad koster en bilforsikring hos jer?”. Men vi synes egentlig, at det mest relevante spørgsmål er: ”Hvad får jeg for pengene, hvis jeg forsikrer min bil hos jer?”.

Svaret er nemlig, at prisen på en bilforsikring ofte afspejler det, den dækker. Hvad det koster at forsikre din bil, afhænger således af forskellige ting, som f.eks. bilens model, bilens årgang, din alder, og hvilken selvrisiko du ønsker. Ønsker du måske at blive helt fri for selvrisiko? Hvem kører i bilen udover dig? Har du f.eks. hjemmeboende børn, og ønsker du ung fører dækning?

Derudover har det stor betydning for prisen på din bilforsikring, om du ønsker at tegne andre forsikringer hos os. Vi vil nemlig gerne kunne tilbyde dig alle de fordele, der er ved at have sine forsikringer samlet et sted. Vi kan derfor tilbyde dig den bedste pris på din bilforsikring, hvis du også tegner andre forsikringer hos os.

Vi synes derfor, at det ville være en lille smule useriøst at give dig en pris på din bilforsikring, før vi har snakket med dig om dine behov og dine ønsker til en bilforsikring.

Må vi give tilbud på din bilforsikring?
Hvis du gerne vil have et tilbud på en bilforsikring hos os, så kontakt os – så giver vi dig et tilbud efter, at vi har snakket sammen. Vi kan også ringe dig op, når det passer dig.

Prisen på din bilforsikring hænger sammen med din selvrisiko

Selvrisikoen på din bilforsikring er den andel af en skade, som du selv skal betale, hvis du får en skade på din bil. Det har naturligvis betydning for prisen på din bilforsikring, hvilken selvrisiko, du ønsker. Sådan er det, når du forsikrer din bil hos os – og sådan er det også, hvis du forsikrer din bil hos andre.

Du kommer altså ikke uden om at skulle forholde dig til, hvilken selvrisiko, du ønsker. Generelt hænger det sådan sammen, at du kan få en billigere præmie ved at have en højere selvrisiko – og du kan få en lavere selvrisiko mod til gengæld at betale en lidt højere præmie. Det handler i høj grad om dit eget temperament, men vi rådgiver dig naturligvis gerne omkring, hvilken selvrisiko der vil være bedst for dig.

Slip for bekymringerne med en selvrisikoforsikring

Vil du bare gerne være helt fri for at bekymre dig om, hvad det kommer til at koste, hvis du får en skade på din bil? Så har vi en selvrisikoforsikring – for dig der gerne vil have maksimal tryghed.

Med en selvrisikoforsikring slipper du helt for selvrisikoen ved en lang række forskellige skader. Vores selvrisikoforsikring er et tilvalg til din bilforsikring, men den koster ikke særlig meget i forhold til alt det, den dækker. Er du ikke tryg ved uforudsete udgifter, når det kommer til din bilforsikring, og har du fokus på at mest muligt for pengene, så vil vi klart anbefale, at du tegner en selvrisikoforsikring.

Du kan læse mere om vores selvrisikoforsikring her.

Tegn flere forsikringer hos os – og få en billigere bilforsikring

Der er mange fordele ved at samle dine forsikringer ét sted – både for dig og for os. Derfor kan vi også tilbyde dig den bedste pris på din bilforsikring, hvis du tegner flere forsikringer hos os samtidig med, at du tegner en bilforsikring.

Det er nemlig vores oplevelse, at vi kan give vores kunder en endnu bedre serviceoplevelse, når de har alle deres forsikringer samlet hos os. Det sparer dig nemlig både tid og penge. Både fordi du kun har et kontaktpunkt – men også fordi du undgår at være overforsikret eller at have dobbeltdækninger på nogle områder.

Få op til 10% rabat på dine forsikringer
Derfor tilbyder vi også op til 10% rabat på dine forsikringer, når du tegner flere forsikringer hos os udover din bilforsikring. Tegner du f.eks. en bilforsikring, en familieforsikring og en husforsikring, vil du opnå 10% rabat på alle dine forsikringer.

Bilforsikring handler ikke kun om pris

Det hele handler ikke kun om pris. Det handler i høj grad også om tryghed.

Når du tegner en bilforsikring hos os, får du en seriøs bilforsikring og et erfarent forsikringsselskab, som du kan regne med. Vi er måske ikke så store, men vi er her for dig, når du har brug for os - og vi lægge stor vægt på nærheden i vores relation til dig som kunde.

Når du er forsikret hos os, får du derfor også din egen personlige forsikringsrådgiver, som er der for dig, når du har brug for hjælp til at gennemgå dine forsikringer.

Samtidig har vi et erfarent kundeserviceteam, som tager sig godt af dig, hvis du har haft en skade på din bil eller har andre spørgsmål til din bilforsikring.

For hvad er din bilforsikring egentlig værd, hvis ikke den er der for dig, når uheldet er ude?

Sitemap
CloseClose