Katteforsikring

Katten er et meget selvstændigt dyr med sin helt egen personlighed, men det betyder ikke, at den ikke binder sig til sine mennesker. Og vi binder os til den. Som katteejere har vi derfor også et ansvar for at sikre, at vores katte har et godt liv - og dette kan vi blandt andet gøre ved at tegne en forsikring for vores kat, som sikrer at vi giver vores kat den nødvendige hjælp, hvis den bliver syg eller kommer til skade.

Ligesom os mennesker, kommer mange katte med alderen til at lide af en lang række livsstilssygdomme. Samtidig er særligt udekatte i risikogruppen for at komme til skade, fordi de færdes vidt omkring. En kattesygeforsikring kan derfor være en rigtig god idé og spare dig for mange udgifter, når din kat bliver ældre eller kommer til skade.

Vi tilbyder dig derfor hos Gartnernes Forsikring en katteforsikring, der giver dig ekstra tryghed som katteejer.

Kan alle katte få en sygeforsikring?

Gartnernes katteforsikring er en sygeforsikring, der giver tilskud til dækning udgifter til dyrlæge i forbindelse med sygdom og tilskadekomst.

Gartnernes sygeforsikring til katte kan tegnes for alle sunde og raske katte over 8 uger og yngre end 7 år.

For at du kan tegne en forsikring til din kat hos os, er det et krav, at din kat er vaccineret mod kattesyge og influenza samt, at den er kastreret eller steriliseret.
Er din kat over 5 år på det tidspunkt, hvor du tegner katteforsikringen, skal du vedlægge en sundhedsattest fra din dyrlæge. Attesten må ikke være over 14 dage gammel.

Hvad dækker en kattesygeforsikring?

Forsikringen er en tilskudsordning* til dækning af de nødvendige dyrlægeudgifter i forbindelse med sygdom og skader som følge af en uventet og udefra kommende hændelse.

Der ydes et tilskud på 80 pct. efter fratrukket selvrisiko på 878 kr. pr. diagnose og pr. behandlingsperiode (60 dage). Din kattesygeforsikring dækker maksimalt 17.519 kr. pr. år. Dog dækker forsikringen maksimalt 8.759 kr. pr. forsikringsår for udgifter til guldimplantat i led, øjen- og kæbeoperation/lidelser.

Hvad koster det at forsikre min kat?

Den årlige pris for Gartnernes Kattesygeforsikring er kr. 1.155 kr.*

De viste tilskudsbeløb og priser er for 2024. Beløbene indeksreguleres.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om Gartnernes katteforsikring, kan du hente vores produktblad nedenfor. Produktbladet giver dig et nemt og overskueligt overblik over, hvad forsikringen dækker, hvad den ikke dækker osv. I din police kan du til enhver tid se, hvilke specifikke dækninger, du har.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forsikringsbetingelser

Du kan hente betingelser for vores katteforsikring her. Du kan altid se af din police, hvilke betingelser du er dækket af, og hvilke tilvalgsdækninger, du evt. har.

Sitemap