Bestil din studieforsikring her

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med din pris og et uforpligtende tilbud, som du kan acceptere online, hvis du er interesseret.

Studieforsikring for under 299,-/mdr.
Prisen på din studieforsikring afhænger af din alder, og hvor du bor. Vi garanterer dog alle studerende en pris på under 299 kr. om måneden. Ønsker du at tilkøbe ekstra forsikringer, som f.eks. rejseforsikring, kommer dette oveni prisen. Du kan se prisen ud for de enkelte tilvalg (dette er maks-priser).

Du skal skrive adressen på den bolig, der skal tegnes indboforsikring til, også selvom du evt. ikke er flyttet dertil endnu.
Vores studieforsikring er målrettet studerende, der bor til leje. Bor du ikke til leje, kontakter vi dig, for at oplyse dig om, hvad det betyder for dig ifht. din forsikring
Tilladte tegn er: 0-9
Da denne forsikring er målrettet studerende, skal vi bede dig bekræfte, at du er under uddannelse.
Hvad hedder din uddannelse / studieretning?
Tilbuddet fremsendes til denne e-mail adresse, så husk at dobbelttjekke, at den er udfyldt korrekt. Husk også at tjekke under "spam" eller "uønsket post", hvis du ikke modtager noget fra os.
Vi ringer kun til dette tlf. nr., hvis vi mangler oplysninger for at kunne lave et tilbud til dig.
Forsikringen træder selvfølgelig kun i kraft på den valgte dato, hvis du accepterer tilbuddet, som vi sender til dig.
Sæt hak ud for de tilvalgsforsikringer, som du gerne vil have tilbud på. Du kan se merprisen per måned ud for forsikringen.

Bemærk: Alle data, du indtaster i denne formular, slettes d. 26-11-2022

Når du trykker "Indsend oplysninger" accepterer du, at vi opbevarer og anvender dine personlige oplysninger i forbindelse med udarbejdelse af tilbud til dig. Du giver ligeledes samtykke til, at vi må kontakte dig i forbindelse med tilbuddet på den angivne e-mail adresse og/eller tlf.nr.

Du kan læse mere om vores behandling af persondata her.

Sitemap
Gartnernes Forsikring GS